![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 Kur: 23 000 ![]() |
Ko jūs domājat par epifānijām? Man tās patīk-interesanti uzskati un viedokļi par dzīvi. Kā jūs domājat?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Fata Morgana ![]() |
nu bet miljie cilveki! Ziedonis pats izdomaja epifanijas, neviens cits nemaz nav sarakstijis! tas raksta tikai I.Ziedonis, t.i. tas ir vinja izdomats! vinsh to ko jus lasijat ir izdomajis un nosaucis par epifanijam!
diemzhel nevienu neesmu lasijusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja gride: 06.04.2005 12:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Man ļoti patīk epifānijas, kaut gan kopš obligātās literatūras laikiem neesmu tās lasījusi... bet jau toreiz mani tās piesaistīja ar savu dziļo domu un interesanto rakstības stilu. Man noveicās, jo bija ļoti laba skolotāja, kura smalki izskaidroja epifānijas jēgu, ja nu kāds nesaprata.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 21:19 |