![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Viņi tupēja vienā būrī, bet, cik daudz var pamanīt, ja satikties puslīdz gaismā sanāca tikai kamēr nokļūst uz kuģa, un tobrīd, visdrīzāk, katrs domāja tikai par sevi, nevis blenza uz citiem ar interesi, un pēc tam uz klāja zem pārsega ir tumšs? Un viņš vispār nemaz nerunāja.
Cik vērīgi Valto skatījās uz citiem, to mēs nezinām. Ak, nu labi, mans elfs ir - kā māku, tā maunu. Pieņemsim, ka viņi ir stipri dažādi, tāpat kā cilvēki. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Par Valto balsi - ir ok, ticami ir, ka Ilomi bija to dzirdējusi, taču nespēja ar attēlu salikt kopā.
Par ārpusspēles informāciju spēlē. Itkā esmu uzrakstījis lērumu informācijas par Pussalas pasauli, bet tagad sāku pārliecināties, ka šāda te informācija dīvainā kārtā bojā spēli. Spēlētāji nevis darbojās, kā vēlas, bet katram savam gājienam meklē kaut kādu atsauci manis rakstītajos pasaules aprakstos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un vēl pie tam ņemās pierādīt, ka, lūk, viņam ir bijusi taisnība, tāpēc, ka lūk, tur un tur ir rakstīts, ka viduvējais elfs/cilvēks tā dara. Mans mīļš ieteikums: esiet lūdzu oriģināli, un par prioritāti ņemiet konkrēto situāciju un nevis viduvējo elfu/cilvēku reakciju un īpašības. Būs daudz vienkāršāk. Par konfliktiem un strīdiem grupas iekšienē. Protams, no realitātes viedokļa uz dullo kopā saliktai grupai ir pat ļoti ticami kašķēties un pat sadalīties un PAT izirt. Tomēr, protams, šeit tas netiek rekomendēts, jo šī ir īpaša grupa, par kuru ir stāsts. Tas ir gan par PM uz manu pastkasti gan arī par ATD pavedienā noritējušajām diskusijām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 13:29 |