![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vai nebūtu vienkāršāk uzskatīt, ka tas "...paredzēja, ka dzīvnieks kā parasti..." vienmēr ir uzrakstīts?
Es, šķiet, neprotu rakstīt, jo manu rakstīto pārprot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Nevienu brīdi nav domāts - "vienmēr izdodas", pat ja jums šķiet, ka kaut ko tādu esat izlasījuši. Nē, nekas tamlīdzīgs. Esiet, lūdzu, tik laipni, un to pieskaitiet klāt manam rakstītajam. Lai nav nepārtraukti jātaisnojas tāpēc, ka kāds ir visu sapratis pārāk tieši un burtiski. Vismaz es nerakstu, kas sanāks no tā, ko tēls dara, un nesanākt var vienmēr. Un kāpēc kāds domā, ka mans tēls ir pārāks par kādu citu????? Nē! Kaut ko citu prot un var, nenozīmē, ka ir pārāks. Runāties un saprasties ar dzīvniekiem manam elfam ir dabiski. Ko tad man darīt? Izlikties, ka nē? Es taču nerakstu, kas tur sanāks! Es rakstu, ko tēls domā, kam tur vajadzētu sanākt, kas nemaz nenozīmē, ka tā noteikti notiks, lai gan līdz šim tā ir bijis. Un, nē, Ilomi tagad ir apvainojusies, bet tas nenozīmē, ka tas ir uz mūžīgiem laikiem. Tas ir tagad. Ar efektivitāti, es centīšos, bet, iespējams, neko nevarēšu padarīt. Tā ir mana rakstura iezīme, no kuras kaut kā neizdodas atbrīvoties arī spēlēs. Man tāda pati piezīme - lai ko es te sarakstu, spēli tas neietekmēs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 13:57 |