![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Ilgi domāju, ko tādu pateikt, un izdomāju, ka neko daudz neteikšu.
Man īsti nav varas pār to, kā rīkojas un ko domā spēles varoņi, tur jums visiem ir rokas brīvas (izņemot informāciju, ko zina un ko nezina personāži. Tā, piemēram, neuzskatu, ka Rozri būtu dziļas zināšanas par elfiem, pat ja viņš ir Rigora māceklis). Ir iespējams kaut tūlīt doties uz pretējo pusi. Domāt un uzskatīt ka elfi ir slepkavas un neiredz suņus. Būt uz mūžu apvainojušamies uz kādu. Visu ko. Dažreiz spēle pat iegūst no tā, biežāk gan nē. Tomēr man jābrīdina. Ja jutīšu, ka kāda iespaidā spēlētprieku zaudē vairākums, būs sankcijas. Man šķiet, ka notikusī diskusija par Dāgu šeit bija diezgan lieka. Kas noticis, noticis, mainīt to vairāk nevar. Ilomi ir apvainojusies uz Rozri, kurš ir aizskarts un pat nedaudz paranojisks pret katordzniekiem, kaut gan patiesībā par viņiem neko nezin. Ar to arī jādzīvo, diemžēl. Jācer gan, ka tālāk attiecības nepasliktināsies. Es vismaz nežēlošu pūliņus lai tā notiktu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 13:00 |