![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Man liekas, ka zinu, no kurienes kašķim kājas aug. Tā ir pilnīgi liekā ārpusspēles piezīme, ka "mans elf-fu ir stiprāks par tavu tēlojumu" (neciešu vārdu atspēle). Es ar to sadūros jau iepriekš situācijā ar zirgu uz brasla , tikai man toreiz to izdevās uztvert miermīlīgāk. Roviel, tas patiešām ir nepatīkami izlasīt apmēram "vari pat nemēģināt, tev tikpat neizdosies". It sevišķi, ja pat iedomājies neesmu savam tēlam likt "mēģināt". Vēl jo vairāk, ja ar to tiek uzsvērts cita tēla pārākums.
Man par zirgu tad bija gandrīz vienalga. Tagad ir pavisam citādi suns ir daļa Nimues tēla. Noteikt, kā būtu jā(ne)rīkojas citam tēlam... Varētu vēl saprast, ja tas būtu IG teksts. Apmēram "...paredzēja, ka dzīvnieks kā parasti...". Sava tēla rīcības pielāgošana šadiem tekstiem ir daļa spēles (vismaz man). To, ka "manam tēlam dabiski" vienmēr sakrīt ar "maksimāli efektīvi un/vai droši"... ok, gribēju rakstīt, ka šoreiz neapspriedīšu, bet tomēr kaut ko uzrakstīšu. (IMO pierakstu šeit, lai vēlāk nenāktos pie katra teikuma.) 1. Tas nav interesanti. Aizraujošāk ir lasīt par varoni, kas dodas tikai lasītājam zināmās briesmās, nevis iepriekš paredzamu notikumu atstāstu. Rakstīt arī. 2. Pretēji cerētajam "efektīvie" teksti spēli bremzē nevis paātrina. Kad spēlētājs pieprasa sava tēla maksimālu efektivitāti, tam vajadzīgs attiecīgā pretspēlētāja un/vai GM apstiprinājums, un spēle tikmēr apstājas. Turpretī, ja spēlētājs piekrīt (vai pat uzprasās) kam mēreni nepatīkamam (piem. suns sakož elfu), rodas gan problēma, gan grupas konflikts, ko visu var turpināt spēlēt bez GM. Svarīgs UPD: lai ko rakstu un lasu šeit, spēles kvalitāti no manas puses tas neietekmē. Šo rakstu rediģēja vargr: 20.10.2006 15:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 13:07 |