![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Bija 31. oktobris, puspieci. Vecais muižas pārvaldnieks Kristaps, sēdēja pie Draudmuižas metāla vārtiem, un gaidīja kad ierodas muižas izīrētāji. Viņš skatījās debesīs un bija domās iegrimis. Palika arvien tumšāks un tumšāks. Kristapam rokās bija atslēgu saišķis. Viņš paskatījās uz muižu un nodrebēja. Kas tik tur nav noticis. Trakie jaunieši, trakie jaunieši. viņš novērsās.
Pamazām salasieties un ejiet pie Kristapa dabūt muižas atslēgu un dzirdēt ko viņš jums stāsta pa r muižu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Kad noskanēja pretīgais troksnis Gabriela atleca no klavierēm un dusmu pārņemta tās aizcirta ciet, kā nekā viņa pati pamatīgi izbijās. Nav smieklīgi es nespēlēju nekādu operas spoka da da da damm, tā kā es nēesmu pie tās stīgas pārplīšanas vainojama. Meitene taisnojās, bet paskatoties uz draugu smieklu izķēmotajām sejām arī viņa sāka smieties. Kā vienmēr es izdaru kaut ko kamdēļ jūs smejaties. Vai tas ir kāds sods? Gabija skanīgi smējās un pieskrēja pie savas somas ar labi dzirdamu švīks attaisījās rāvējslēdzējs un meitene izvilka no somas 4 piena pudeles. atskrūvējusi pudeli viņa iemalkoja kārtīgu devu rasas piena. no malas tas izskatījās varen kuriozi, bet patiesībā jau tas nebija viss parasts piens, bet gan Gabrielas mīļākais alkoholiskais dzēriens moka ar pienu. Kāds grib? Viņa vaicāja norādot uz pakām
Šo rakstu rediģēja Eņģeļu gūstekne*: 20.10.2006 12:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 03:32 |