![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es tā sapratu no stāsta par Pussalas elfiem vispār, no tā, kā reaģēja zirgi un pārējā daba un no tā, kādu informāciju dabūju no GM. Protams, es varu kļūdīties, bet uzskatu, ka tad to uzrakstīs GM.
Ļoti vēlies kādam uzrīdīt suni? Iespējams, mēs ar Tevi esam izlasījušas vienu un to pašu aprakstu, bet sapratušas pilnīgi savādāk. Vismaz es varu teikt, ka man galīgi ir citas domas par elfiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS (to iepazinuši tikai personiski saskarsmē ar cilvēkiem...) Paga, tajā aprakstā, kuru es lasu, iznāk ka elfi 'personiski saskarsmē ar cilvēkiem' naidu ir iepazinuši nu jau ne vienu tūkstoti gadu vien. Elfi protams ir konservatīva tauta, kas mainās lēni - bet pēc visa spriežot, pat par spīti tam, iemācījušies šo to viņi ir. Elfu-cilvēku karš, kurā cilvēki praktiski iznīcināti, un 'neskaitāmi kari starp elfiem un cilvēkiem, viens par otru postošāki'? Gobalkalenas valdnieka nogalināšana (elfs, slepkava, ar saindētu dunci. Elfi nemelo?????) Interesēties par mākslu, dievībām un dabu ir jauki, bet, ja piesaucam realitāti, ne japāņiem, ne tibetiešiem tas nav liedzis karot visai asiņaini. Nesaku,u ka tibetieši=elfi, bet vienkārši mēģinu parādīt savu racionāli. Mēs zinām, ka elfi karo. Un 'zvērīgi nogalinātās puselfu ģimenes, kuras varbūt nogalinājuši cilvēki, varbūt elfi' arī neliecina par elfiem kā miera mikām. Jā, viņi pēc savas būtības ir orientēti uz radīšanu, nevis sagraušanu, atšķirībā no cilvēkiem. Viņi arī nav tik agresīvi kā cilvēki. Bet pasīvi gan viņi nav. Tā, tagad kas īsti ir ar to suni. CITĀTS Tas jau, vispār, ir tikpat daudz, kā darītu cilvēks, kad iepazīstas ar svešu suni. Cilvēks, kas draudzīgi iepazīstas ar kādu, kam ir suns un pasaka 'ai kāds mums te jauks sunītis' ir mīļi un jauki. Cilvēks, kas draudīgā standoff situācijā, uzpūš sunītim kaut ko, lai tas būtu mierīgs nav mīļi un jauki. Elfu īpašo īpašību izmantošana šajā situācijā bija tuvāka otrajam. Runa nav par spēlētāja iespēju izmantot suni agresijai pret citu spēlētāju tēliem (no spēlētāja viedokļa tas simt gadus nav vajadzīgs). Runa ir par tēla viedokli. Šādu rīcību no katordznieka puses puišelis, kuram visi, Rigoru ieskaitot, iesaka no katordzniekiem-magiem uzmanīties, drīzāk uzskatīs par personīgās drošības un veselības apdraudējumu, nevis draudzības apliecinājumu. Tas tomēr nav svešs vilks, kas viņam taisās uzbrukt, bet viņa uzticamais suns. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 13:51 |