![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.11.05 ![]() |
Hm latvijā kāds nezin, kas varētu gambenzonus šūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
It kā pāšam ir striķu krekls, bet tas der tikai senajiem latviešiem. Bet tagad ir ideja taisīt 13.gs bruņinieku, un striķu krekls galīgi nepiestāv. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja dArkangelo: 18.10.2006 16:08 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
cik tika ar viņiem runāts, tad 2-3 nedēļas uz izgatavošanu no pasūtījuma un apmaksas brīža un tad rēķini nedēļa vai divas uz piegādi
es Tev ieteiktu pasūtīt no ārzemēm, jo Latvijā būs dārgi, bez 100Ls netiksi cauri cikes zinu Gunta sķogankas netaisa, viņa tikai mezglo vamžus... ja gribi varu dabūt telefoniņu no cilvēka, kas taisa labas sķogankas, bet es ieteiktu no ārzemēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) šīs dotās Ukarinas ražojuma esot ļoti labas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) un galu galā priekšā vesela ziema.. pasūti laicīgi un gan jau dabūsi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 17:43 |