![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Bija 31. oktobris, puspieci. Vecais muižas pārvaldnieks Kristaps, sēdēja pie Draudmuižas metāla vārtiem, un gaidīja kad ierodas muižas izīrētāji. Viņš skatījās debesīs un bija domās iegrimis. Palika arvien tumšāks un tumšāks. Kristapam rokās bija atslēgu saišķis. Viņš paskatījās uz muižu un nodrebēja. Kas tik tur nav noticis. Trakie jaunieši, trakie jaunieši. viņš novērsās.
Pamazām salasieties un ejiet pie Kristapa dabūt muižas atslēgu un dzirdēt ko viņš jums stāsta pa r muižu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Sveika, Anna. Terija sveicināja savu draudzeni. Burvīgs kostīms, kur tu viņu dabūji? Viņa bija redzējusi kādu daļu kostīma, tad paķēra Annu aiz rokas un pavilka sev tuvāk. Kādēļ tu man neteici cikos nāksi, man vajadzēja nākt vienai. Viņa nepatikā noskurinājās, atceroties brutālos puišus, kurus satika pa ceļam. Bet tad viņa pievērsā puišiem. Vispār es arī izdarīju, ko noderīgu. Dabūju šīs mājas aptuvenu plānu. Viņa no muguras noņēma mazu melnu somiņu un, parakājusies somiņā, izvilka kādu nobružātu lapu. Nav pirmā svaiguma un domāju, ka nav īpaši precīza, bet labāk tāda nekā nekāda.
OCC. North_see ceru, ka mūsu tēli varētu būt tuvi draugi, savādāk iznāk, ka visi atpūšas kopā, bet tai pašā laikā ir īpaši atturīgi. Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 18.10.2006 20:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 21:46 |