![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot?: bez sevis.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu?: dubļus. Ko tu nekad nedarītu?: nenogalinātu. sevi un citus. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā?: spiedienam. Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos?: vienpadsmit pasteļkrītiņus. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt?: būt. Kas ir labāks?: labākais. No kā tu nekad neatteiktos?: no visa ik pa reizei vēlos atteikties. Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda?: nesaprotama. Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis?: "man tevi vienmēr vajag." Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa?: kā kuro reizi. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums?; ne visai. Kāds ir tavs mīļākais saldējums?: karameļu. Kā plāno sagaidīt jauno gadu?: kaut ko rakstot. Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji?: protams. Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)?: ja vienu, tad nevarēšu. PrātTumsQueen Vai esi māņticīga?: dažreiz. Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt?: Mikelandželo. Skaistākais ko šodien redzēji?: pasaule divās daļās. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju?: visur. Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt?: khm. Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`?: naktī oranžu gaismu ielā. Kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ?: - Notikums / lieta / cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi?: m-skolas/ota/mūzika. Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi?; zvanījusi. Vai tev patīk Greenday?: nezinu. Tev ir gadījies krist no kāpnēm?: es vienmēr krītu no kāpnēm, bet nekad nenokrītu līdz galam. man ir laba reakcija, jā. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?: nedomāju par to. Kurš sporta veids tev vislabāk padodas?: futbols, skriešana (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu?: kā tev tas viss izdodas? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc?: pavasaris. bija rudens, bet vairs, jo tagad rudens patīk visiem. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? : nedomāju. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a?: rudmataina. Garlaicīgākais priekšmets?: algebra. ko tev patīk darīt ziemas vakaros?: lasīt zem segas pie svecēm. un mūzika obligāti klāt. un šokolāde. ko tu mīli vairāk par visu pasaulē?: sevi. Baidies nomirt?: dažreiz baidos dzīvot. Ko tu domā par pēc nāves dzīvi?: mēs aizlidosim. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā?; nē. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas?: viņiem liekas, ka es māku. es nemāku. Tev patīk tava dzīve?: dzīvot, jā. tev patīk senā mūzika?: atsevišķi jā. Tev patīk, kad ārā ir -25?: ar attiecīgajiem atribūtiem jā. mīļākā filma? mīļākā?: daudz. mēdz bastot un viltot ārstu zīmes?: nē. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo?: jo nedzīvot es nemāku. Kas tevi iedvesmo? : cilvēki un daba un mūzika. un tas tik pliekani skan. Kas tavuprāt ir mīlestība?: mīlestība. vai ir? Kāpēc vajadzīgs naids? : nevajag. ko tu visvairāk nožēlo?: ka nogriezu matus. Stulbs jautājums?: un? Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart?: esot un neesot vienlaicīgi. Cik mirkļu ir mūžībā?: divdesmit četri tūkstoši septiņsimt piecdesmit trīs, plus mīnus bezgalība. Vai tu proti svilpot?: mazliet. Zini, kā pareizi just? Šo rakstu rediģēja Tension.WithoutWings: 15.10.2006 21:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:27 |