![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.06 Kur: Ríga ![]() |
nu ko loti viegla spele....es pateiksu vardu kadu un jums vins ir jaatrod....tikai anime...nu ko sakat pameiginaam....
nu ta es saku... Vampirs... Šo rakstu rediģēja Siri: 07.10.2006 21:04 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
Snorkes jaunkundz, man divus pedejos nerada. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
ai ku jus visi te gudri, es ka tautas muljkjits izglitojos no jusu stridiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:http://tn3-1.deviantart.com/300W/images3.deviantart.com/i/2004/103/f/8/lazy_sunday_afternoon.jpg) nju ja te bija meitne kas sit pljauku tad atbilstoshak man meiteni kas asarainam acim kliedz uz zenu. bet negirbas lai seja butu izkjemota dusmu vairak lai tas kliedziens izskatitos pec sauciena pec glabinja un kliedizena par dzives netaisnibu. ja shitik garu apraxtu- laikam rekords ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 01:53 |