![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
Jā, ja jau mēs viņas vērtējam kā kultūrvēturiskas celtnes, tad man ir pilnīgi jāpiekkrīt, kā ēkas vecās baznīcas ir ļoti skaistas, prieks skatīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet ja nu šī industrija pēkšņi sagrūtu, nu piemēram tu iegūtu vairāk vai mazāk neapgāžamus pierādījumus tam ,ka tas ir bleķis. Vairāk vai mazāk, jo nevar jau nekad visiem visu ieskaidrot un pierādīt. Tu liktu tos lietā?tiešām? Nu tad tagad padomā no otras puses, ir tūkstošiem cilvēku kuri savaldās tikai tāpēc, ka baidās no dieva soda un mūžīgajām šausmām ellē. Tagad tu viņam pierādīsi, ka nav no kā baidīties, dzīvo tu takš tikai tagad. Nu tad arī nevienuu nekas neapturētu. Tieši šo iespējamo grožu dēļ es savu plato muti par daudz nevārstītu. Un ja šādi pāris masu slepkavu sēž mājās un plēš lellītes, pārbijušies no elles ugunīm, mani tas pilnīgi apmierina, nomierina un tātālāk. Sistēma kuru no vienas puses ellīgi gribētos sagraut, bet no otras, anarhija nav priekš manis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 21:56 |