![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Mums uzdeva šito lasīt.
Es, protams, kā cītīgs lasītājs tā arī daru/darīju. Bet trakums tāds, ka man vispār iepatikās Šekspīra darbi, lai cik tas dīvaini nebūtu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kādam vēl kaut kas tāds ir bijis uzdots lasīt? Izlasījāt arī? Un vai tādā gadījumā Iebraucāt? (Vai var būt, ka es vnk nepamanīju pavedienu par šito? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Mums šo te nelika obligātajā literatūrā, bet es izņēmu un izlasīju pati. Priekš manis pārāk sentimentāli, bet nebij slikta - savā ziņā patika. Hamlets bija obligāts un vispār šī luga bija labāka par Romeo un Džulietu, bet beigas - man nepatīk, kad visi viens pēc otra traģiski mirst, bet tāpēc jau tā ir traģēdija... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Vēl varu pateikt, ka luga "Romeo un Džulieta" pirms lasīšanas man likās, ka būs savādāka, tāpēc biju nedaudz vīlusies (un tas ir šis slavinātais darbs?). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 19:55 |