![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Mums uzdeva šito lasīt.
Es, protams, kā cītīgs lasītājs tā arī daru/darīju. Bet trakums tāds, ka man vispār iepatikās Šekspīra darbi, lai cik tas dīvaini nebūtu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kādam vēl kaut kas tāds ir bijis uzdots lasīt? Izlasījāt arī? Un vai tādā gadījumā Iebraucāt? (Vai var būt, ka es vnk nepamanīju pavedienu par šito? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Romeo Un Džuljetu izlasīju, tiesa, nebija tas obligāti, tik liela es vēl neesmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Un man vairāk patika tas, kas ir uzrakstīts, nevis kā ir uzrakstīts. Tā doma ļoti jauka, bet dažviet pārāk samāksloti un grūti lasāmi paliek. Bet varbūt tas ir tādēļ, ka laiks ir cits. Bet doma, kas ielikta man patika. Un tās dēļ arī lasīju. Lūk, tā. Un Šekspīrs vispār jau tāds foršs. Šo rakstu rediģēja Kalevale: 30.09.2006 12:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 14:49 |