![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Mums uzdeva šito lasīt.
Es, protams, kā cītīgs lasītājs tā arī daru/darīju. Bet trakums tāds, ka man vispār iepatikās Šekspīra darbi, lai cik tas dīvaini nebūtu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kādam vēl kaut kas tāds ir bijis uzdots lasīt? Izlasījāt arī? Un vai tādā gadījumā Iebraucāt? (Vai var būt, ka es vnk nepamanīju pavedienu par šito? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Šekspīrs man patika, manuprāt ļoti labs rakstnieks. No viņa darbiem ir lasīti Hamlets, Romeo un Džuljeta un Karalis Līrs un daži viņa soneti. pirmie divi man patika, dziļas domas itsevišķi mani aizskāra Hamleta monologi. Viens no maniem mīļākajiem sākas ar vārdiem: Būt vai nebūt? Tāds ir jautājums.
Romeo un Džuljetā, man patika pati doma ko ar cilvēkiem var izdarīt akls naids, naids kuru neviens vairs neatcerās, kurš tikai nes sev līdzi nevajadzīgas ciešanas un beigās arī iznīcina dzimtas kas varēja apvienoties. Rezu`mējums? Manā skatījumā labi darbi kurus vērts lasīt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 22:47 |