![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.12.04 Kur: Pie datora acis maitaaju... ![]() |
Ta ka Roulinga teica, ka sestaja gramata mes vairak ko uzzinasot par Liliju, Strupu un to kapec vins ienist tik loti Dzeimsu. Mans pienemums ir tads, ka Strupam iespejams patika Lilija, bet Dzeims visu laiku vinai "piekasijas" un tapec Strups vinu tiesam ienida (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
es nedomaaju, ka sneipam patika lilija, es domaaju, ka winjs winju miileeja! starp citu arii voldemorts teica harijam, ka naw gribeejis nogalinaat liliju! kaapeec? taapeec ka paregjojuma zinjotaajs (sneips) noteikti winjam to luudza. un mees wisi zinaam, ka woldemorts ieklausaas sneipaa! tas arii izskaidro kapeec sneips glaaba hariju filozofu akmenii kalambola speeles laikaa, jo kaa noskaidrojaas nekaadus sirdsapzinjas paarmetumus par dzeimsa naawi sneips nejuta!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.09.06 ![]() |
pilnīgi iespējami
CITĀTS(daikiri @ 15.03.2006 20:29) [snapback]579697[/snapback] es nedomaaju, ka sneipam patika lilija, es domaaju, ka winjs winju miileeja! starp citu arii voldemorts teica harijam, ka naw gribeejis nogalinaat liliju! kaapeec? taapeec ka paregjojuma zinjotaajs (sneips) noteikti winjam to luudza. un mees wisi zinaam, ka woldemorts ieklausaas sneipaa! tas arii izskaidro kapeec sneips glaaba hariju filozofu akmenii kalambola speeles laikaa, jo kaa noskaidrojaas nekaadus sirdsapzinjas paarmetumus par dzeimsa naawi sneips nejuta! daļeji piekrītu daikiri. pārlasot grāmatu otro reizi, man šī doma tiešam iešāvās prātā - tieši šā pareģojuma dēļ. kad Harijs uzzināja, ka tieši Strups par pareģojumu bija izstāstījis Voldemortam, viņš taču skrēja pie Dumidora, un direktors tad teica apmēram šādus vārdus "Harij, ja tu zinātu, kā viņš (tas ir Strups) izdarīto nožēloja. esmu parliecināts, ka tā bija viņa dzīves lielākā nožēla" "dzīves lielākā nožēla"? varbūt tiešam bija tā, kā teica Dunidors, ka Strups nezināja, ka pareģojumā runa iet par Lilijas dēlu. bet kad viss bija beidzies, Strups apjēdza, ka ir vainojams Lilijas nāvē, ka Voldemorts ir nogalinājis sievieti, kuru viņš mīlēja, un tad arī nolēma mainīties un kļūt par labo. Tas taču būtu pietikams iemesls, vai nē? fakts, ka Strups mīlēja Liliju, izskaidro arī to, kāpēc Voldemorts Liliju sākumā nogalināt negribēja... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 16:38 |