![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Man ļoti gribas zināt, ko es darīšu pēc tam, kad būšu izlasījusi pēdējo HP grāmatu. Ko darīsiet Jūs?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
droši vien jutīšos savādi. laikā, kamēr gaida jaunu grāmatu, ir tāda intriga, vari izdomāties pats krustām šķērsām par to, kas notiksies un kas droši ka nenotiksies.
droši vien būs tāda sērīga sajūta. nē, es neesmu baigā fane, bet stāsts par HP dzīvi, piedzīvojumiem tagad vnk veido daļu no tā, kas un kāda es esmu. sāku lasīt kaut kādos 12, 13 gados, manuprāt. HP bija kaut kas tik atšķirīgs, tik ļoti foršāks par meiteņu romāniņiem, kriminālajiem stāstiem un arī no Sabrinas, ka mani vnk aizrāva. man bija tā, ka es nevis fanoju, bet vnk biju ļoti aizrāvusies. es nepārkrāsoju istabu oranžu vai violetu, neskraidīju apkārt garos paltrakos vicinādama nūjiņu, nemeklēju izmisīgi dažādu info par to žurnālos (ja nu nejauši uzskrēju). bet trakums bija gan tas, ka es par to sapņoju, turklāt tajā nakts posmā, kad ir visdziļākais miegs un tos sapņus neatceras. mana māte stāstīja, ka es esot pa miegam runājusi un pat ļoti skaļā balsī teikusi tādas lietas kā ''nē, Harij, glābies uu.tee.tee.'' droši vien būs sērīgi. bet dzīvošu kā parasti savā neparastajā ikdienā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 27.05.2025 18:56 |