![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Vai grāmata var aizstāt dzīva cilvēka pieredzi?
protams autors ir arī dzīvs cilvēks, bet uzrakstītā grāmata var pateikt tikai to, kas tajā uzrakstīts - ne vairāk, bet cits cilvēks, piemēram, vecāki - vairāk. Piemēram: kas vairāk sniedz pamācību intīmajā dzīvē - profu uzrakst. grāmata vai vecāki? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
es domāju, ka var aizstāt. protams, ne jau visās dzīves situācijās, bet var. tieši lasot grāmatas esmu iemācījusies uzreiz atšķirt normālus džekus (cik nu viņi vispār var būt normāli') no tādiem, kurus interesē stipri vien tikai viena vakara attiecības. esmu uzcītīgi izvairījusies no viņiem (nu, izņemot tās reizes kad pati tikai to arī emsu vēlējusies) un līdz ar to nekad neesmu lolojusi kaut kādas stulbas cerības ka man kaut kas ar kādu no viņiem nopietns varētu sanākt.
vēl esmu tieši lasot iemācījusies mirklī atpazīt un izvairīties no visiem tiem cilvēkiem, kuri mēdz uz ielas pienākt klāt un vnk sajaukt tev galvu, piem. tās čigānietes. ja es tagad tā kārtīgāk domāju, tad grāmatas man labāk arī iemācījušas zēnu jutekliskās puses. mmmm.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 12:05 |