![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.05 Kur: Zem zvaigžņotas debess ![]() |
ES visur izmeklējos bet nevaru atrast kur var nomainiit savu niku! Kaads var paliidzeet?
P.S. Shādu pavedienu vienreiz jau biju izveidojusi bet nezinu kas ar to notika. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
TO Ragana:
Jā var. Vispārējai skaidrībai: Ir divi dažādi niki:
Šie vārdi var būt vienādi, bet tie var arī atšķirties. Tos nomaina atsevišķi. noteikumi par nika maiņu attiecas tieši uz redzamo vārdu, kamēr pieteikšanās vārda maiņai ierobežojumu pagaidām nav. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
un kādeļ, gan man neviens neatbild sakarā ar mana lietotājvārda [redzamā] maiņu? es aizsūtīju PZ par to, ka vēlos mainīt leitotājvārdu, bet man nekas nav nedz parādījies, nedz atsūtījies. vai tiešām, vismaz kaut kādus iemeslus te varētu minēt? es cītīgi gaidīju, kad man kāds nomainīs lietotājvārdu, bet te - nekā, nekādas atbildes, ne darbības.
un visi šie noteikumi ir ievēroti: * procenti man NAV [patreiz], un ir pagājis vairāk kā mēnesis kopš to uzlikšanas [man bija 20%]. * man ir vairāk kā 200 iesūtīto rakstu. * un reģistrējusies esmu pirms gada un dažām dienām. kas notiek? kādēļ tieši es nevaru neko nomainīt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(lilZii @ 18.09.2006 18:24) [snapback]1038525[/snapback] un kādeļ, gan man neviens neatbild sakarā ar mana lietotājvārda [redzamā] maiņu? es aizsūtīju PZ par to, ka vēlos mainīt leitotājvārdu, bet man nekas nav nedz parādījies, nedz atsūtījies. vai tiešām, vismaz kaut kādus iemeslus te varētu minēt? es cītīgi gaidīju, kad man kāds nomainīs lietotājvārdu, bet te - nekā, nekādas atbildes, ne darbības. un visi šie noteikumi ir ievēroti: * procenti man NAV [patreiz], un ir pagājis vairāk kā mēnesis kopš to uzlikšanas [man bija 20%]. * man ir vairāk kā 200 iesūtīto rakstu. * un reģistrējusies esmu pirms gada un dažām dienām. kas notiek? kādēļ tieši es nevaru neko nomainīt? [Cerot, ka tava PZ tika nosūtīta kādam no adminiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ] Pagaidi vēl mazliet, lietotājvārds tiks nomainīts tiklīdz adminam/ei būs brīvs brītiņš. Nedomāju, ka tevi tā vienkārši "ignorē" (visticamāk tev norādītu, ja nebūtu ievērots viens no mainīšanas noteikumiem & lietotājvārdu nedrīkstētu mainīt). Pacietību - viss notiks. Šo rakstu rediģēja Siri: 18.09.2006 17:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 04:36 |