![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.06 Kur: Rīga ![]() |
(IMG:http://www.latchess.lv/netcat_files/11_1761.jpg) Vai jūs zināt, kas ir Pasaules Valdnieks, un kā jūs vērtējat viņa izdarības?
Šo rakstu rediģēja Susuris: 17.09.2006 11:46 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Tvaika 2 iela organizēja atvērto durvju dienu?
CITĀTS(Susuris @ 17.09.2006 12:54) [snapback]1037710[/snapback] Kā es pārrēcos tādu marazmu lasot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) CITĀTS(iz apollo.lv) Es redzēju, ka Repše ir melnais princis un guļ zārkā baltās čībiņās un prezidente ar septiņiem melniem kraukļiem nes viņu projām Vienkārši šedevrs xD CITĀTS(iz apollo.lv) Āreče, man somā Raiņa «Zelta zirgs» visa mana dzīve tur uzrakstīta Obligātā litaratūrā slikti ietekmē garīgo veselību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) CITĀTS(iz apollo.lv) Es trolejbusā iekāpju un saku: «Lai dzīvo tas, kam nav nekas! Lai dzīvo zirgs un zvirbulis, Tad sētniekam būs darbs!» Un biļete nav jāpērk Man ir džemperis ar uzrakstu "I'm the master of the world", nākamreiz, kad braukšu autobusā likšu konduktorei mani pielūgt, nevis kliegt "vai priekšā visiem biļetītes ir"? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 11:40 |