![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Mēs šo darbu pašlaik lasām literatūrā un es nonācu pie secinājuma, ka manām smadzenēm tas nav sagremojams. Kā ar jums?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
Nāksies lasīt, jāraksta referāts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Es jau jūtu kā miršu pie šīs grāmatas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(aFēra @ 09.09.2006 16:01) [snapback]1034379[/snapback] Nāksies lasīt, jāraksta referāts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Es jau jūtu kā miršu pie šīs grāmatas. Nenomirsi vis! Nelasi visu rūpīgi pēc kārtas, bet - kas notiek, dialogus, un tā. Romānam, vispār, nav ne vainas, vienīgi tas, ka tas ir ROMĀNS, tipisks tā laika romāniem visā pasaulē, kas nozīmē nesteidzību un garu aprakstīšanu visur. Tolaik cilvēki, lasot romānus, prata kaifot par skaistu valodu, trāpīgiem teicieniem utt. Tas mūsdienās, ļaudis ir ļoti pavirši un viņiem visu vajag ātri un uzreiz, ieskaitot jebkura stāsta saīsinājumu lakoniski līdz vienai rindkopai (vai, vēl labāk - komiksam), jo vairāk nav pacietības izlasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 17:47 |