![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.05 Kur: šūpoles ![]() |
meklējot jaunu literatūru, atradu ko patiesi neatkārtojamu- ''Trīs vīrus laivā"
Priekšvārds Šīs grāmatas skaistums nav meklējams literārajā stilā vai lietderīga izziņas materiāla bagātībā, bet gan tās vienkāršajā patiesīgumā. Grāmatas lappusēs atspoguļoti īsteni notikumi. Esmu vienīgi tos mazliet papušķojis par ko sevišķu atlīdzību neprasu. Džordžs, Hariss un Montomersijs nav dzejnieka sapņu tēli, bet dzīvas radības ar miesu un asinīm, it īpaši Džordžs, kas sver apmēram divpadsmit stonu. Citi sacerējumi var pārspēt šo domas dziļumā vai cilvēka dabas pazīšanā, citas grāmatas var sacensties ar šo orģinalitātē un apjomā, bet savā bezcerīgajā un nelabojamā patiesīgumā mans darbs sniezas pāri visam, kas jeb kad uzrakstīts. Un tieši tas vairāk par pārējiem jaukumiem cels darba vērtību nopietna lasītāja acīs un dos lielāku svaru pamācībai, kas ietverta manā stāstā, Londona, 1889. gada augusts Lūgsim izteikt komentārus par šo burvīgo un neatkārtojamo grāmatu. Šo rakstu rediģēja Roviela: 15.10.2008 12:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
oi kaa man shitais gabals patika....tik emocionaali!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:15 |