![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Vispābā es tā nemēdzu, bet izmantošu, ka šis tas man pielipis no mana PC. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
CITĀTS Spēle ir freeform fantasy. Tas nozīmē, ka jebkura darbība, kas notiek spēlē, tiek pēc iespējas objektīvāk novērtēta spēlē no GM puses un pēc tam tiek dota pasaules reakcija uz spēlētāja rīcību. Ļoti uzmanīgi tiks sekots līdzi, lai spēles gaitā nebūtu nekādas neatbilstības. Tā, lūk. Zeno izlemj, ko kurš māk, spēj, redz utt, un man vienalga vai viņš monētu met vai pirms katra teikuma visu pavedienu pārlasa un ilgi domā, kas ir labāk priekš stāsta. Spēlējam viņam pretī tādā stilā, un visi būsim laimīgāki. Piekrītu neuzmanīgi lasīju teikumu "Ja jostas nav...", tomēr šajā gadījumā varēja pievērst GM uzmanību, atteikt, ignorēt, utt. Mančkinošanās lai paliek spēlēm, kur A4 tabulu ir tik pat cik metamkauliņu, ok? Kamēr esmu te... Moskji, palasīju arī citās spēlēs. Geez. Refleksiju virtene, paralizēta kurlmēmā piezīmes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kā būtu ar kādu darbību? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
CITĀTS(vargr @ 08.09.2006 10:14) [snapback]1033641[/snapback] Tā, lūk. Zeno izlemj, ko kurš māk, spēj, redz utt, un man vienalga vai viņš monētu met vai pirms katra teikuma visu pavedienu pārlasa un ilgi domā, kas ir labāk priekš stāsta. Spēlējam viņam pretī tādā stilā, un visi būsim laimīgāki. Piekrītu neuzmanīgi lasīju teikumu "Ja jostas nav...", tomēr šajā gadījumā varēja pievērst GM uzmanību, atteikt, ignorēt, utt. Mančkinošanās lai paliek spēlēm, kur A4 tabulu ir tik pat cik metamkauliņu, ok? Vai kāds Tev aizliedza ķildoties ar visu un visiem? Ķildojies, mans dievs. Tu veici noteiktu darbību. Pretī saņēmi noteiktu reakciju. Vai Tu vēlējies ko citu? CITĀTS Kamēr esmu te... Moskji, palasīju arī citās spēlēs. Geez. Refleksiju virtene, paralizēta kurlmēmā piezīmes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kā būtu ar kādu darbību? Kamēr esmu te... Nelasi, ja nepatīk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 12:58 |