![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Atlanti lemūrieši un tie pārējie viedie kustoņi izklausās diezgan kārdinoši, bet man liekas, ka tas vīrietis ir tāds bišķiņ murgotājs. Viņš raksta kaut ko riņķī apkārt un lasot pat nevar iebraukt kurā mirklī viņš no kaut kurienes nez kurienes izrauj kaut kādu nez kādu teoriju un pēc tam pierāda ar desmit citām apmurgošanām. vienīgais, kas visā grāmatā šķita jauks, bija tā pati monumentu sistēma un krievu mūžam nepārejošā kņudoņa par amerikāņiem kā visa ļaunuma, izlaidības un 9999996999333363636 sakni.
varbūt viņa rakstītais man būtu lasāms vienkāršāk un ar mazāku aizkaitinājumu, ja viņš visur nemēģinātu iestūķēt to savus blakusuzskatus par vis kaut kādām citām ar visiem tiem nabaga pirmcilvēkiem nesaistītām lietām, un, ja viņš visus baltos caurumus un acīm redzamos savārstījumus savās teorijās nepaskairdotu kā "un tas nav pierādāms, es jau nezinu, vai tā ir, bet to jau zina tikai Dievs". lasījis gan esmu tikai seno cilvēku traģisko vēstījumu, gan jau, ka izlasīšu vēl ko, gribas paskatīties šambalas fočenes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) lasot tieši biju stounhedžā un, ja godīgi, man arī galīgi neaiziet kādā sakarā tiem cēlājiem to vajadzēja darīt. kaut kāds interesantums jau tajā slēpjas. bet vai tāds. Šo rakstu rediģēja hram: 31.08.2006 00:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:23 |