![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pēc dažu Raiņa lugu izlasīšana man radās aizdomas, ka viņa darbu galvenā ideja ir uzupurēšanās - atdot vairāk kā cilvēks var dot, nolaisties zemāk kā cilvēks var nolaisties, lai celtos augstāk... Kā jums šķiet un ko jūs vispār domājat par viņu un viņa darbiem ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Esmu lasījusi 2 Raiņa lugas, proti, "Zelta Zirgs" un "Spēlēju, Dancoju". "Zelta Zirgs" man likās kā tradicionāla latviešu pasaka par 3 dēliem, kur viens no viņiem ir muļķis. Grāmata bija visai paredzama, bet iespējams tas bija pluss, jo tā bija ļoti viegli lasāma. Katrā ziņā, man šī grāmata patika. "Spēlēju, Dancoju" bija visai savāda grāmata. Manuprāt, Rainim ir savdabīga iztēle. Un jā, nopirku Iļģu disku. Šķiet, ka grupas dalībnieki bija sajutušies kā Raiņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 11:04 |