![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Negribas gan sākt taisnoties par visām mūsu pieļautajām kļūdām, kuru tiešam nebija mazums. bet tomēr:
CITĀTS SOCIAALAJAA SPEELEE "UVAISAS KREESLA" NAV NEPIECIESSAMI SOCIAALI NPC IR NEPIECIESSAMI TIKAI UN VIENIIGI NPC KAS PROT CIINIITIES Personīgi es palaidu vismaz 5 sociālos NPC un pati 2x izgāju kā sestais. Tiesa, viņu bija par maz. Tas atkal atduras meistaru daudzuma problēmā... CITĀTS ka uz taam staav 50 lokssaaveeji Neviens meistars netika teicis, ka uz sienām stāv 50 lokšāvēji. Tas bija Randa pieņēmums, ko mēs neatbalstījām. Vismpār, palasot šo forumu un Sanktu, man sāk likties, ka ir notikušas divas dažādas spēles... Nu ko, novēlu, lai jums katram izdodas mācīties no mūsu daudzajām kļūdām un izveidot labas, lieliskas, visiem 100 spēlētājiem aizraujošas spēles. Ar to tad arī atklanos. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 09:58 |