![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS Trīs, divi, viens, kas nav gatavs – nav mana vaina: ja jums nepatīk noteikumi, tad spēlējiet nepievēršot tiem uzmanību. Šis izklausās ļoti dīvaini tik virtuālā spēlē. Virtuālā spēlē visiem spēles noteikumiem vajag būt tādiem, kādi tie bija alķīmiķiem Uvaisas krēslā. CITĀTS Vai tie regulē kā tev aplaudēt bardu dziesmām, kā teikt komplimentus bordeļa meitenēm, kā sadarboties ar pilsētas sargiem, kā aiziet no savas nometnes palīdzēt kādam vai vienkārši piedzīvojumus meklējot, kā pārdzīvot biedru nāvi vai līksmot par kopējiem panākumiem? Tu mini WYSIWYG lietas. Vajag skaidrus noteikumus, lai, piemēram, GMi nevarētu pateikt "pilsētai ir 50 arčeri uz sienām" un vēlāk tos piepeši "nomainīt", lai būtu konsekvence, skaidrība. Ja spēle nav WYSIWYG, tad noteikumiem skaidri jādefinē tas, kas nav redzams. Kam tas vajadzīgs? Lai spēlētājs varētu izprātot cēloņus un likumsakarības, varētu izdomāt kā risināt kvestus izmantojot viņam dotās iespējas saskaņā ar noteikumiem -- tobiš, interesanti un pilnvērtīgi spēlēt. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 24.08.2006 11:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |