![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
manas atskaites otraa dalla ko varam deeveet vienkaarssi par kritiku jo tas nu ir iistais ko diemzzeel izpelnijaas ssiis speeles organizaacija
kaa es skatos daudzi neizprot manis iepriekss nosauktaas galvenaas probleemas tad nu ar taam arii saakssu un turpinaassu ar komunikaacijas truukumu es nebuut nedomaaju to ka vinniem tur nedarbojaas raacijas vai kas tamliidziigs bet gan to ka vienam GM nav ne mazaakaas nojausmas kaadaa virzienaa peekssnnas situaacijaas riikosies katrs cits GM taadejaadi radot milziigu juukli nesaprassanos katru individuaalu probleemu katrs GM risina pa savam un paareejiem par to nav ne jausmas taadejaadi speeleetaaji nesaprot kuram no vinniem iisti ticeet ja viens GM ir teicis vienu informaaciju (runa iet tiessi par speeles pasaules nevis konkreetu kvestu probleemaam) taccu cits GM apgalvo ko pavisam citu taadejaadi es uzskatu ka GM komanda nav pavadiijusi pietiekami daudz laika kopaa lai ti buutu vienots uzskats par speeles pasauli un taas mehaaniku kas arii rada sso komunikaacijas probleemu un nevajag man staastiit ka daraamaa bija par daudz tas nav ar to saistiits... to ka nevar sakontakteeties par to kaadi uzdevumi doti attieciigiem personaazziem tas ir vairaak vai mazaak piennemami un visnotall normaali.... naakamais buutu par to ka GM nespeeja izmantot ne esossos ne potenciaalos NPC taatad neesmu dross cik iisti NPC ieradaas uz speeli taccu esmu paarliecinaats ka vismaz viens un tas kaa GM izmantoja sso NPC via pareizaak neizmantoja jau vien ir sassutuma veerts ...sis NPC bija meitene ja neklluudos vinnas vaards bija maara kas bija atsaukusies uz aicinaajumu un devusies kaa vinnai sskkita paliigaa GM taccu kaa speeles gaitaa noskaidrojaas SOCIAALAJAA SPEELEE "UVAISAS KREESLA" NAV NEPIECIESSAMI SOCIAALI NPC IR NEPIECIESSAMI TIKAI UN VIENIIGI NPC KAS PROT CIINIITIES vai tagad veel kaads var man paarmest ka es vainoju GM nespeejaa izmantot NPC??? un taspats notika arii ar speeles laikaa pieejamiem NPC varbuut ka es klluudos bet vieniigie NPC ko es noveeroju bija tikai kautkaadi briesmonni un algotnnu komanda ko uzdeva veidot osiitim tajaa pat laikaa (es gan to aptveeru tikai tagad diemzzeel) kad es nomiru tad pirmais ko man uzdeva bija paliidzeet virtuvee bez nekaadas kurneessanas klluvu par truku mazgaataaju un mazgaaju cik nu lika peectam mani aizsuutiija uz banku piestraadaat par klerku un man ssobriid patiesi zzeel ka es neatcereejos tajaa briidii par maaru kas ja lloti neklluudos buutu to dariijusi ar lielaako prieku taccu ak vai GM visticamaak par vinnu vienkaarssi bija aizmirsussi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) veelaak arii mana paliidziiba vairs nebija nepieciessama jo speelei redz vairaak NPC nevajagot un lai taccu es nnemot un atdzimstot taccu personiski es nespeeju iedomaaties nevienu lomu kuraa buutu bijis veerts iejusties tajaa mirklii (sestdienas vakarpusee) jau tik dzilli sajaatajaa speelee kuraa gruuti raamjos notureeties pat tiem kas savus teelus nav zaudeejussi (taadeell arii izleemu neatdzimt nemaz taccu tas protams bija atkariigs tikai no manis un nav nekaa saistiits ar GM tikai ar mani) ...un gribat teikt ka GM nebija potenciaalo NPC un kaa veel bija ssajaa sociaalajaa speelee liiki bija sastopami ik pa briitinnam un ssad tad vienkaarssi taadeell ka pi speeleetaajiem teiksim tiek aizsuutiits monstrs ar 30 hitiem kad randoma normaalajam personaazam ir 1 (bet pie taa mees atgtrieziisimies veelaak) taapat kaa NPC speeles vadiitaaji neprata arii izmantot speeles taa saucamos key characterus kas arii mieriigi vareeja padaliit pavisam vienkaarssus kvestus kas nekaadi netrauceetu paareejai speelei vieniigi patiikami nodarbinaatu passus speeleetaajus paldies tomeer protams tiem speeleetaajiem kas to bija iedomaajussies dariit passi kvestus gan esnemineeju kaa galveno priobleemu bet to var piemeest klaat pie taas passas NPC buussanas un principaa es tam taisos pieveersties veelaak savaa postaa ar iieteikumiem.... speeles noteikumu un passas izstraadaatas pasaules truukumi pirms speeles daudzi kunksteeja par garajiem un sarezzggiitajiem noteikumiem taccu vissmielkiigaakais izraadiijaas tas ka pat neskatoties uz to ietilpiigo apjomu tajos nebija mineets kaudzeem dazzaadu lietu un pasaules iipatniibu saakssu ar to kas man passam nenormaali truceeja speeleet un tas bija "ko es redzujeb ssto ja vizzu" kautkaads absoluuti OOG jautaajums kas nebija piemineets noteikumos bet uz ko GM nekustinaaja ne ausu un taa deell man diemzzeel jaatvianojas paaris speeleetajiem kam es sabraucu augumaa pamatiigi uzbreecot jo nenocietos protams es par to atvainojos taccu ssaada lieta pati veicina OOG no kaa GM veelas izvairiities taccu passi to piellauj kurss gan speej normaali paspeeleet kad vinnam tiko ieraugot kaadu tiek uzdots absoluuti diivains jautaajums OOG nevis normaali pajautaats IG "labvakar kas juus esat" vai arii "labvakar es esmu taads un taads man prieks ar jums iepaziities kas ja driikst zinaat esat juus?" (nav svariigi kaadaa valodaa tas tiktu uzdots) vienkaarssi apbriinojama bija lieta ar pilseetas vallnniem teiksim speeles saakuma kad maariitis gribeeja kaa vilkacis uzbrukt pilseetai tad vinnam pazinnoja ka pilseetas sienas ir augstas un ka uz taam staav 50 lokssaaveeji respektiivi nav iespeejam uzbrukt a sveedienas riitaa passi GM uzsuutiija pilseetai triis "vagrus" no kuriem vienam bija 30 hiti un peekssnni pilseetas sienas bija tik augstas cik nu vinnas bija un 50 lokssaaveeji bija nez kur mistiski izkuupeejussi pietam vinni veel ielaida tos monstrus pilseetaa ...njaa neko tiekt sociaalaa speele kuraa GM rada visas iespeejas ka speeleetaaji var vienaa mieraa nnemt un nomirt kur tad paliek koncepcija ka mees veelamies lai juus dziivotu peec iespeejas ilgaak mullkkiigi nemirtu utt.... par ekanomikas sisteemu vispaar nav daudz veerts runaat taa nebija deriiga nekam par naudu nevareeja jeedziigi neko iegaadaaties un nebija jau arii nekaa ko buutu veerts ja neskaita dazzaadas alkkiimikku dziras kas inflaacijas deell bija klluvussas nenormaali daargasun parasti mirstiigie nevareeja taas iegaadaaties ...pilseetas gavai un tas padotajiem teiksim bankaa staaveeja 55000 no kuriem vinni speeja noteereet labi ja 15000 taipat laikaa saliidzinossi karivja alga bija saakot no 60 moneetaam reaalas naudas kaa taadas bija par maz taa pietruuka veel speeles laikaa saakoties inflaacijai GM to tikai veicinaaja dodot jauniem teeliem un komandaam skaistus paaris tuukstossus veertus reikkinus bankaa taadejaadi veel viaraak veicinot inflaaciju nauda bija tik neveertiiga ka teiksim e subags aatri vien klluvu bagaataaks par daudziem vienkaarssajiem llaudiim... peedeejaa dienaa naudu nebija tiktaal kur likt ka viena cigarete tirgojaas pat pa 2000... nu vaardu sakot par to jau GM bija briidinaati pirms speeles taccu vinni neceela ne ausu (protams naudas dizains gan bija veeraa nnemams un lielisks) atgriezzoties pie tiem passiem noteikumiem kur skaidri un gaissi rakstiits ka falekas priesteriene var buut tikai sieviete... njaa bet kuru gan tas interesee uzradaas falekas priesteris tas nekas ka tas noveda iisto falekas priesterieni liidz asaraam par to cik GM noveertee vinnas lomu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) noteikti ka ir veel kaudzeem lietu ko ssai sakaraa nemaz neatceros..... daudzi man censsas teikt "tu taccu esi atbraucis uz ssejieni via tad tu nemaaki sseit vienkaarsis dziivoties pasaulee ko tu redzi" ssis man liekas viens no stuulbaakajiem aizbildinaajumiem kaads vispaar var buut taapat kaa teksts "lielasi paldies maradiem ka vinni taa jauki dziivojaas pie vinniem GM bija labi ja paaris reizes un vinni taapat pavadiija labi laiku paldies" vai tad tas paliidz speelei vai tas ka barinnss llauzzu ir vienkaarssi aizbraukussi patuseet zallumos savaa nodabaa un gandrizi neiesaistaas speelee vai tad tas tam kautkaadaa viedaa paliidz nu protams itkaa jau apmierinaati vinni ir GM arii ir apmierinaati reku mees vinniem pazinnojaam datumu paraadiijaam vietu kur un vinni jauki izpriecaajaas zallumos nu super lilisks abpuseejs ieguuldiijums speelee... ja kaads sseit nesajuta dzillu ironiju tad sajuutiet un padomaajiet cik tas iisteniibaa lomuspeelei ir nozzeelojami tas gandriiz via noziimee to ka speele nespeeja attieciigo maradu komandu piesaistiit.... par speeleetaaju kas visu laiku tikai pieskatiija uguni itkaa no vienas puses kolosaali bez vinna krogus buutu nomiris arii no mausuna puses un krogusmeitaam var saprast arii vinnam tika maz speeles ka vinnas neveeleejaas vinnu zaudeet un neatlaida pa pasauli paieties arii es neatraavu vinnu no ugunskura jo man bija paaraka zzeel mausuns lai atnnemtu vinnai taadu straadnieku taccu tas ir kaarteejais kauna traips GM laucinaa jo vinni taa arii neiedomaajaas ka vinnu vajadzeetu vismaz uz kaadu briitinnu iemest tiessaam reaalajaa speelee.... (protams arii es saku sim speeleetaajam ja nemaldos vladimiram(taccu varu klluudiities) paldies) nobeigumam taada kaa atkaape no teemas lai arii kaa juus te dazzi noliktu kamaza larpus taccu alkahola lietossana tajos varteikt praktiski neontiek un es nekad neesmu tajos lietojsi alkaholu veeraa nnemamaa daudzumaa (atziissos ka divas reizes naktii esmu izdzeeris pa paaris malkiem piparu ruugtaa) jo tas pat nemaz neprasaas taccu uvaisas kreeslaa to dariija katrs otrais un sestdienas vakaraa to dariiju arii es kopaa ar tiem kuru speele vai nu bija izbesiijusi liidz galam vai nogarlaikojusi liidz naveei ...ar top ka lietoju alkaholu nemazaakajaa meeraa nelepojos un iisteniibaa nevainoju GM jo tikai pats pie taa esmu vainiigs bet tas liek nedaudz padomaat vai tiessaam aizraujossaa speelee buutu jaalieto alkahols un neviens nevar man paarmest ka es nebuutu speeleejis no visas sirds un centies cik speeka gan IG gan veelaak peec naaves OOG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 04:56 |