![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
1. Tagadiņās izmanto sintētisko evolūcijas teoriju, kuras pamatā ir sugu izcelšanās teorijas un klasiskās ģenētikas sintēze, tad tam visam piesintezēja klāt molekulāro ģenētiku, populāciju ģenātiku ... un ir sanākusi 3.sintēzes ģenētikas paaudze, kura paredz gan pēkšņas, nozīmīgas mutācijas gan dabīgo izlasi, pamatojoties uz mikroevolūciju (populāciju evolūciju) un makroevolūciju (jaunu taksonu izveidi). Lai ko nu arī neteiktu šīs teorijas ir izstrādātas un pārliecinošas. Darvina laikā nebija to zināšanu, kādas ir tagad, bet viņam bija domājoša galva. Viņš nebūt nebija vienīgais, kas tanī pat laikā nonāca pie tiem pašiem secinājumiem.
2. Esmu lasījis fantastisko pierādījumus ar kādiem nāk klajā šīs raudzes "zinātnieki", tie bieži vien ir viltoti. Kaut vai stāsts, ka pīļknābis un eihidna ir dzīvi pierādījumi, ka nekādas evolūcijas nav, jo pīļknābis ir - putna un zīdītāja - krustojums un pārejas forma!!! Piedodiet, nu tas nepārliecina. Par fosīlijām - kā tādā gadījumā interpretēsiet viņas jūs? 3. izkausās, ka muldašovs ir fantastisks "ezotēriskās sintēzes" paraugs, tagadiņās, jau viņš mēģina pierādīt, ka kreacionistiem ir taisnība par to, ka pasaule ir 7 tūkstošus gadus veca! Pierādītiet, ka 6 miljardus cilvēku var radīt 2 indivīdi, iekļaujot visu ģenētisko daudzveidību, 280 paaudzēs (vidēji 100 gados 4 paaudzes)! Matemātiski tas nav iespējams. 4. Par piramīdām - uzcelt torni ir daudz grūtāk, kā pakāpienviedīgu struktūru, kurai piedevām nevajag jumtu. Asi priekšmeti, bieži vien taisni, spici, pacelti debesīs ir raksturīgi pilnīgi visām mitoloģijām ar auglības rituāliem. Ir tāds fantastiks skaidrojums, ka rūķīšu, kukluksklana, masonu cepures uzkrāj kosmikso enerģiju, bet varbūt tādu ir vieglāk nēsāt, kā dihotomisku brīnumu? Un kāpēc rituāli notiek pa apli kaut kam? Nu varbūt tāpēc, ka tā nevar aizklīst prom no ciemata? Padejojām un pietiek, kāpēc lieki staigāt? Vienkārši cilvēks dienvidamerikā un ēģiptē ir un paliek cilvēks, tāpēc viņiem paralēli iešāvās prātā vienas un tās pašas idejas, par visai ērtu celtniecības veidu, tikai - ēģiptē tās bija kapenes, kamēr actekiem - tempļi. 5. Mini kādu no šīm savām teorijām! Kādu, kurai pamatā nebūtu ģipša un moderno celtniecības materiālu "mākslinieka" rokudarbs, bet īsti mākslas priekšmeti, fosīlijas, kosmosa kuģi, fotogrāfijas ... u.c. pierādījumi Varu ieteikt vienu jauku mājaslapu ar bildītēm, kur protams vis kas attēlots ir " īsts " - fosiilijas Šo rakstu rediģēja birokraac: 22.08.2006 09:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 07:38 |