![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.05 Kur: peļu medībās :D ![]() |
Nu visā visumā spēle bij OK (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Diemžēl manam sākotnējam tēlam, bordeļa apsargam, līdz spēles beigām nodzīvot neizdevās - kļuvu par vakariņām (ak, šie ēdelīgie vampīri (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ). Bet mana nāve nebija veltīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ar burvja palīdzību tika izsaukta mana dvēsele un noskaidrota "vainīga" vampīriene, un cilvēkiem bija miers no vampīriem. Kā "undead" piedalījos arī kāda burvja kvestā pēc maģiskiem priekšmetiem, kurus viņš pēc mīklu minēšanas un upuriem arī ieguva. Vēl ... Maradi bija ļoti viesmīlīgi ... un arī alķīmijas eksperimenti bija ļoti interesanti, bija tā iespēja pāris reizes būt par izmēģinājumu trusīti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) P.S. Tirgotājai-Vilkacei interesants pārvēršanās veids(tikai nezinu, vai pārējie arī tā darīja) Šo rakstu rediģēja berserks: 21.08.2006 20:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 20:03 |