![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Paldies visiem, kas atbrauca uz spēli, bez Jūsu dalības nekas nebūtu izdevies!
Izsaku pateicību meistariem ar kuriem man šai spēlē sanāca kopā strādāt, es nezinu, ka būtu bez jums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Runājot par pašu spēli, teikšu, ka bija plusi un bija mīnusi. Meistrau bij parmaz, bet tur neko nevarēja padarīt. Meistaru resurs bija izsmelts un nevienu nebija iespējams savervēt darbam Uvaisas Krēslā. Atdzīstu arī savu personikos vainu, man bija parmaz pieredzes, lai spētu labi sastrādāties ar pārējiem meistariem un vadītu kopā ar viņiem spēli. Atvainojos, ja kādu no Jums visiem diskriminējām vai ierobežojām, mūsu rokas vinkārši bij par īsu. Īpaši gribu atvainoties Andzam. Tam tā nebija jaņotiek, piedod, ka nebiju blakus, tai laikā vadiju citu kvestu. Gribētoz ikliedēt mītu, ka Drakonisteim kvestu bij vairāk, jo tas tā nebija. Viņi vienkārši atšķirībā no citiem spēlēja un veidoja sev spēli. Liels paldies tiem Dispora pārstāvjiem, kas atrbrauca, jo īpaši Nikitam, Kerjam un Demonam. Nikita gādāja par to, lai mums visiem Warmē naktī būtu gaisma. PS.... jā Wolf Song būs vajadzīga alķīmija dodiet ziņu Kormaks ar prieku palīdzēs un pāstāstīs kā to realizēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Aziren: 21.08.2006 15:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 00:21 |