![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur ![]() |
Nu esmu drusku pamodusies un sanāks kas vairāk par iepriekšējo nelielo paldies.
Iesākumam: Pieklīdušas - ēdamkarote, dakša un tējkarotīte. Bez zināmas atrašanās vietas - zila termosa vāciņkrūzīte, divas baltas termosa vāciņkrūzītes, caurspīdīgs plastmasas trauciņš ar sarkanu maliņu. Dveši, Tevis dotie aizkari ir pie manis. Taps izmazgāti un atdoti. (Kaklarotiņu atdošu bez mazgāšanas). Kad līdz galam izkravāšu somas, varbūt vēl kas taps šajā sakarā. Cīņā ar galveno spēles kvestu - krogu, nav jau gluži tā, ka mums bija tikai smags darbs 29,17 stundas diennaktī. Izdevās jau arī dažas mazas papildus būšanas. Viena no manām krogusmeitām iedzīvojās divos vīros vienlaicīgi un uztraukājās par to, lai viens neuzzinātu par otru; par otru krogusmeitu man tā īsta skaidrība netapa - dzīva vai beigta (jebkurā gadījumā vienalga strādāja). Pašas meita kā jau luteklīte ik pa laikam bija jāsauc pa visu laukumu.... Tas, ka nogurušas bijām visas četras, laikam jau pieder pie lietas. GM nogura vairāk skraidot pa visu poligonu. Pašai sanāca arī dažas pastaigas pa pilsētu (žēl, ka līdz elfiem un maradiem tā arī neizkasījos - laikam jau darba dēļ īpašas vajadzības nebija. Gan vieni, gan otri tāpat līdz mums atnāca). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 04:40 |