![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
*Nokrekšķinās tā, ka sardzes vīri jau sāk raustīties, vai nebūs atkal pēc malkas jāiet*
Pateicība ļoti ņerkstīgajam krogus personālam par lielisko iespēju pastrādāt krogū un paņerkstēt. Pateicības GM: Lia'angia - par to, ka izturēji un darbojies. Visu cieņu. Jēkabam - par to, ka parūpējies. Avenalam - par laipnajiem dakteronkuļa pakalpojumiem un ēdelīgo vēju. Šakālim - par to, ka nedusmojies (vismaz uz mani) nevienā brīdī. Zenofex - par skaistām acīm. Manuprāt GM manu viedokli par spēli dzirdēja jau tad, tāpēc neatkārtošos. Lai gan, jāpiebilst, ka fīlings kautko darīt bija. Un tas jau ir labi. Vēl mazliet - komunicēju kopsummā ar lielāko daļu spēlētājiem, prasot gan palīdzību krogus darbā, gan vienkārši ņerkstot par apkārt notiekošo. Tāpēc īpašie paldiesi: Gintai - pati zini par ko, aivvv, Slayer, Mārītim - par malku, Mārai un Sigitai - par jauki pavadītu laiku, Mausnam - pati zini par ko, Puisim no bordeļa - par iespēju kādam iegrūst "smaidi, ````" sindromu. Protams, liels paldies arī spēles "Rrrrr" un "Prrrr" aka Osītim un Aikim. Paši zināt par ko. Vai kautkā tā. Pretenzijas pieņemu visu diennakti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 17:47 |