![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Spēle notiek. Piedalos, mani OOG piespieda atransportēt real life kritušos, taču taisos braukt atpakaļ uz spēli.
Manā kontā viens paladins kuram uz altāra ar asu dunci pārgriezu rīkli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas protams pateicoties, tikai ''ļaunajiem'' GM kuri mani godīgu Mirdzošās Niras priesteri padarīja vienā jaukā mirklī par Falekas kalpu, kam jādara briesmīgas lietas. Lol elfi gan to vēl nezina, bet es braucu atpakaļ uz spēli. Garie komentāri man būs pēc spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Nav tava daļa ![]() |
Mjaaa... ko tur bilst. Esmu maajaas jau shonakt, jo bija sajuuta, ka pietiek.
Bija jauki momenti. Dazhi. In-game bija stipri neinteresantaaks par out-game sarunaam, kas ir zinaams raadiitaajs speeles kvalitaatei. Ar miinusa ziimi. Liela organizatoriskaa nekaartiiba. Praktiski nefunkcioneejosha vai slikti funkcioneejosha ekonomiskaa sisteema. Vispaar galvenais shiis speeles klupshanas akmens ir noteikumu un priekshrakstu paardaudzums un sarezhgjiitiiba, kas neljaava speeli iisti izprast speeleetaajiem, un reizeem radiija sajuutu, ka pashi GM nekontrolee tajaa notiekosho. Manupraat, suudiiga kvestu sisteema - kvesti, kas apziimeeti ar ciparinjiem, rada situaaciju, kad what you see is not what you get, tas ir, iespeejams, ka kvests, kuru ljaudis dabuus, buus absoluuti nepiemeerots attieciigaa kvestotaaju kontingenta speejaam un iespeejaam un otraadi. Tu nezini, uz ko paraksties. Bija cilveeki, kas neveeleejaas kaujas kvestus un gribeeja sev speelee izvirziit citus meerkjus, tomeer kaut ko reaali darot, dabuuja smagi atrauties jau pashaa saakumaa. Nav veerts piesieties sadzeerushamies drakonistiem, jo tad vareetu saakt piesieties visiem... Pozitiivie momenti - bija daudz cilveeku, liela daliibnieku dazhaadiiba (I mean, nevis rasu, bet kontingenta - drakonisti, latvieshu larperi - dazhaadu speeles stilu piekriteeju grupinjas), kas pieljaava improvizaaciju, radoshu pieeju, arvienvaardsakot - ja gribeeja, vareeja atrast, ko un kaa dariit. Bet - in my humble opinion and only. Speele jau veel nav beigusies. Kas zin, kaada izveertaas peedeejaa diena. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 16:35 |