![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Vakarnakt es pamodos, jo man skjita, ka kaads klauvee pie istabas durviim. Es atveeru acis un savaa priekshaa ieraudziiju kautko spociigu-tas bija kaads reegs vai kas tamliidziigs, kas mainiija izskatu un es tajaa uz paaris sekundeem noluukojos. Biju paaraak paarsteigta, lai nobiitos. Tagad domaaju, varbuut es to nosapnjoju... bet nee, es tachu peec tam veel pieceelos un izdzeeru glaazi udens, par to liecina tukshaa glaaze!
Ko juus par to sakaat? Esat redzejushi ko tamliidziigu?? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Fata Morgana ![]() |
ehh varbuut tev radijas, iisti nebiji pamodusies!?
man bija veel diivainaak, man mana maasa stasta ka pazaudejusi mobiilo, bet es to visu zinaju un jautaju kadel vina man to stasta atkal????? bet tikai pec 2 dienam sapratu, ka vina bija uz iisu briidi majas nolika somu un ātri matei to izstatija, taa vismaz man vina centas izskaidrot shito misekli... (lai gan par to neesmu parliecinata, jo iisti taa neatceros vai tiesham es dzirdeju vinu sarunu...) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.06 ![]() |
CITĀTS(gride @ 19.11.2004 23:14) [snapback]313242[/snapback] ehh varbuut tev radijas, iisti nebiji pamodusies!? man bija veel diivainaak, man mana maasa stasta ka pazaudejusi mobiilo, bet es to visu zinaju un jautaju kadel vina man to stasta atkal????? bet tikai pec 2 dienam sapratu, ka vina bija uz iisu briidi majas nolika somu un ātri matei to izstatija, taa vismaz man vina centas izskaidrot shito misekli... (lai gan par to neesmu parliecinata, jo iisti taa neatceros vai tiesham es dzirdeju vinu sarunu...) Šo rakstu rediģēja Basketmons: 16.08.2006 13:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 13:40 |