![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 Kur: Singapūra ![]() |
Lūdzu dalieties pieredze! Kas patika/nepatika u.t.t. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Vai būtu ieteicams izlasīt citiem??? (IMG:http://www.zvaigzne.lv/latviski/covers/serijas/lasitprieks/emils_berlines_zeni.jpg) Šo rakstu rediģēja Roviela: 04.12.2005 19:30 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Miilu Kestnera graamatas. Miilu veel shobriid. Tikko atkal izlasiiju Mazo cilveeku. Emiils, Punktinja, Luiize un Lote, Nesmeekjeetaajs, Pazudusii miniatuura, Gustavs ar tauri vai bez.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lasu latviski vai vaaciski.. Vaaciski jauki. Latviski veel jaukaak.
Vinjsh prot rakstiit. Tieshi taa, kaa man patiik - ar iestarpinaajumiem, komentaariem, jokiem. Bet ne tas ir galvenais. Skaisti savirkneet vaardus protu arii es, bet ar to paliidziibu pavisam neuzbaaziigi paust savu sirsniibu un gaishumu, paarlieciibu par labo, ieteikumus, pat moraali - taa to prot tikai Kestners. Tas ir tas, ko es gan beerniibaa, gan tagad miileeju/miilu vinja graamataas. Lasiit shiis graamatas beerniibaa ir lieliski, taa spriezhu gan no to taalo dienu viedoklja, gan no shodienas "pieaugushaa cilveeka" skatpunkta. Man graamatu teeli ir cilveeki - iisti, reaali cilveeki, taapeec Kestnera graamatu varonji man ir draugi. Taapat arii daudzu citu graamatu teeli. Varbuut tas vareetu shkjist savaadi, ka es lasu beernu graamatas. Bet Kestners pats ir teicis - vecumaa no 8 liidz 80 vai kkaa tamliidziigi. Vinja graamatas gan nav vieniigaas beernu graamatas, ko lasu veel shodien. Tiesa, tas notiek tad, kad man beigushaas biblioteekas graamatas un jaalasa tas, kas maajaas ir. Zinaataajiem: nekas nav paaraak svariigs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 16:04 |