![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.07.04 Kur: Latvijas nostūris ![]() |
njā.... bet arī man ir dažas grāmatas kuras vienkārši es saprotu, ka ir garlaicīgas!!! piemēram sūnu ciema zēni - es nekad neesmu varējusi šo grāmatu izlasīt.....tik tiešām nespējU! bet ir grāmatas kas tieša'm aizrauj un tādas man nav bijušas daudz...varbūt kādas 50 no 200 lasītajām..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Kaķurēgs @ 13.08.2006 16:24) [snapback]1021827[/snapback] He - hei! Sūnu ciema zēni ir viens riktīgi labais humora gabals. Es izlasīju un vēl arī izrādi redzēju. Man pat šitā gripele nebija obligātajā sarakstā! Beidzot kāds saskatīja grāmatas būtību! Jā, tas ir humors, tāds riktīgi pamatīgs un dziļš. Protams, es saprotu, ka mūsdienu cilvēkiem, kam laiks, kad autors rakstīja, ir pilnīgi nepazīstams, šausmīgi daudz "sāls" un "pipariņu" aiziet garām. Tad var saprast, ka žēlojas par garlaicību - nu, kā nebūs garlaicīgi, ja neko nesaproti un ja humors nav no prastajiem, kur viens otram met torti ģīmī un vēl piedevām fonā skan smieklu ieraksts, lai būtu pavisam skaidrs, ka te jāsmejas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:00 |