![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
gribu zinaat kaadas ir juusu domas!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Nez kādēļ visi spiež uz Ronu! Nu ok, pēc 6. grāmatas ir saprotams, ka viņi būs kopā, jo Roulinga tā r nolēmusi, bet es neuzskatu, ka tādēļ, ka tā ir nolemts, viņš būs Hermionei vispiemērotākais.
Drako? Būtu jau skaisti, bet viņi ir tik atšķirīgi...strīdas gandrīz tāpat kā kādreiz Lilija un Džeimss, es jau labprāt gribētu viņus redzēt kopā, bet nu galu galā nobalsoju par Krumu. Viņš bija smuks un 4. grāmatā ballē viņi kopā tik smuki izskatījās! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Džordž un Hermione? Nu lūdzu, tikai nevajag! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Tas nu ir bezcerīgi un fanfiks man nepatika! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 11:21 |