![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
A) Muldašovieši - Tas bija vispārinājums saistībā ar VISIEM šajā pavedienā līdz tam iesūtītajiem rakstiem - "" o, jā baigi ticami, es domāju ka viņam ir taisnība" u.t.t. tas nebija apvainojums tev personīgi, un tas vispār nebija apvainojums tev, ja tu to tā uztver, bet lūdzu. Es izteicu savas domas sev ierastā veidā - ar milzīgu devu cinisma.
Piedod, bet man ir bijusi darīšana i ar tādām apvienībām kā laija, jaunā paaudze, scientologi u.c zvēri un zinu viņu fanātismu. Viņi savas idejas cenšas pierādīt ar demagoģiju - pierādi to ko ir pierādījuši jau n-tie cilvēki pirms tevis. Tā kā lielākā daļa oponentu nav speci pilnīgi visā, tad atrod vienu vārdu un tad to arī izķidā, pierādot, ka tas nav pareizs. Galu galā, ja viens apgalvojums sastāda kļūdainu/ nepierādāmu faktu, tad viss pasaules zināšanu grozs ir pupu mizas. Piedod tā ir demagoģija. Ja cilvēks nāk klajā ar faktiem par to, ka nekādas evolūcijas nav bijis izmantojot viltotas fosīlijas, vai arī nepareizi interpretē datus (ja visi cilvēki kas 1883 gadā ēda gurķus ir miruši, tad 1883 gādā visi gurķi bija radioaktīvi), tad tā nav patiesības meklēšana tā ir viltus salava. Ir grūti atbildēt uz vispārīgiem, teju vai filozofiskiem jautājumiem, jo pierādījumu nav nevienai no ierakumu pusēm. Uzvar tie, kuriem ir ticamāka un darbotiesspējīgāka teorija. Pagaidām mikroviļņu krāsnis strādā, bet spoku mednieki joprojām ir un paliek šarlatāni. B ) vārds riteņi - var tikt aizstāts ar ļoti daudz ko - lodītēm, baļķiem, gumijas riepām, liektām virsmām. Izber sauju zirņu uz grīdas un uzliec paplāti uz šiem zirņiem, redzēsi, ka var sakraut ļoti daudz virsū un pastumt, izmanto citu materiālu - tā ir izdoma. Es neminēju nevienu mehānikas novirziena tehnisko nosaukumu. C) neticība "seno cilvēku prāta spējām" - žēl un pat ļoti, jo cilvēka madzenes ir tādas, kādas nu tās ir - viss ko tās jebkad spēs izgudrot bija jau senajiem cilvēkiem. Tālvadības pulti var aizstāt ar koka nūju - tā tik un tā būs tālvadība. Viņiem bija vēl grūtāk nekā mūsdienās, bet viņu risinājumi vēl ģeniālāki. Iesaku aiziet mežā bez neviena "jauno laiku priekšmeta" un izdzīvot. Tehniski, tev tas ir neiespējami. Šo rakstu rediģēja birokraac: 07.08.2006 09:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 04:35 |