![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.04.04 Kur: Es esmu maģiski piestiprināts pie datora austiņām. Maģiski, ka es jums saku! ![]() |
Atminaties nosleepumu kambarii to istabu ar vienu arku un pliivuru kaa juus domaajat ko tur vareetu peetiit ministrija?
Luudzu vieta juusu mineejumiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
CITĀTS(Immortal @ 16.06.2005 21:34) [snapback]435689[/snapback] Un kas notiktu, ja kāds tur ietu pētīt un piemēram apsietu ap sevi virvi un tad laistos tur iekšā, kas tad būtu tas ko izvilktu pēc tam laukā???? CITĀTS(morticia @ 18.06.2005 09:01) [snapback]436341[/snapback] bet vispaar man lieks ka to buutu gruuti izpeetiit.. un kas vispar notiktu ja tai arkaa iebaaztu piemeeram tikai kaaju? tad taa amirtu un kljuutu nejuutiiga?? or so? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Bļāviens, jūs man izraisīkjāt šizofrēnijas lēkmi. Man blakus stāv Siriuss ar virvi ap kāju, viņam ir caurums mugurā, no ķermeņa plūst asinis, un pie viena viņš ir līdzīgs tiem tipiem no Rouzredas... Not here, not here... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 07:10 |