![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Paņem un atzīmē uz kartes pats. Ir nu gan!
Tev ir problēmas ar 2,5 tonnām smagiem bluķiem? Jā, tāds ir vidējais bloku svars Gizas piramīdās. 600 tonnas, manuprāt, ir pilnīgs pārspīlējums. Uzrādi, lūdzu, avotu, no kurienes to ņēmi, un kurā piramīdās kaut kas tāds ir iebūvēts. Un tāpat - tas nav nekas tehniski neatrisināms. Mehāniku esi mācījies? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.06 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS(Roviela @ 04.08.2006 15:00) [snapback]1016720[/snapback] Paņem un atzīmē uz kartes pats. Ir nu gan! Tev ir problēmas ar 2,5 tonnām smagiem bluķiem? Jā, tāds ir vidējais bloku svars Gizas piramīdās. 600 tonnas, manuprāt, ir pilnīgs pārspīlējums. Uzrādi, lūdzu, avotu, no kurienes to ņēmi, un kurā piramīdās kaut kas tāds ir iebūvēts. Un tāpat - tas nav nekas tehniski neatrisināms. Mehāniku esi mācījies? Mehaniku savu mūžu neesmu mācījies. Avots: tā grāmata, un gan jau, ka ne jau viņš pats izdomāja, ka tur ir 600 tonnu bluķi. Bez tam enciklopēdijā bija rakstīts, ka "uzskata, ka pirmaīdas ir cēluši...". Nav tehniski neatrisināms? Ir gan. Ēģiptieši bija tik gudri, ja? Visu saprata, kas un kā? CITĀTS(birokraac @ 04.08.2006 15:00) [snapback]1016721[/snapback] A tu par saspiestiem šķidrumiem esi dzirdējis? Un ritentiņiem un galu galā par brutālu cilvēka spēku, āfrika ir, bija un būs pārpildīta ar lēto darbaspēku, par nožēlu visos laikos. Galu galā arī ņujorku ir uzcēluši cilvēki nevis, citplanētieši! Pierādi pretējo un dabūsi žetonu, bet tā PIPU MIZAS Es moš esmu dzirdējis par tiem šķidrumiem, bet nu ēģiptieši jau nu toc ņihuja par tiem nezināja!!! Brutālu cilvēka spēku? Tjipa visi vergi nevis bija izpumpējušies strādājot, vārgi(jo nedeva ēst), bet gan baigie kačoki? Ritentiņu mehānisms arī diez vai bija tik attīstīts...drīzāk tie ritentiņi jau pie kādām pāris tonnām izšķīstu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) CITĀTS Galu galā arī ņujorku ir uzcēluši cilvēki nevis, citplanētieši! Pierādi pretējo un dabūsi žetonu, bet tā PIPU MIZAS Nevar pierādīt to kā nav. Par tevi jau es izteicu savas domas pāris postus atpakaļ, bet kādai redz nepatika skarbā patiesība un vajadzēja rediģēt manu ziņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Bez tam Ņujorka nav celta no nezcik tonnu smagiem akmens bluķiem, bet gan pāļiem, betona utt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
CITĀTS(Atlēts @ 04.08.2006 15:14) [snapback]1016722[/snapback] Mehaniku savu mūžu neesmu mācījies. Avots: tā grāmata, un gan jau, ka ne jau viņš pats izdomāja, ka tur ir 600 tonnu bluķi. Bez tam enciklopēdijā bija rakstīts, ka "uzskata, ka pirmaīdas ir cēluši...". Nav tehniski neatrisināms? Ir gan. Ēģiptieši bija tik gudri, ja? Visu saprata, kas un kā? Es moš esmu dzirdējis par tiem šķidrumiem, bet nu ēģiptieši jau nu toc ņihuja par tiem nezināja!!! Brutālu cilvēka spēku? Tjipa visi vergi nevis bija izpumpējušies strādājot, vārgi(jo nedeva ēst), bet gan baigie kačoki? Ritentiņu mehānisms arī diez vai bija tik attīstīts...drīzāk tie ritentiņi jau pie kādām pāris tonnām izšķīstu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Nevar pierādīt to kā nav... Nomierinies mazliet, labi? Mehāniku mācījies neesi, tici pilnīgi jebkam, ko tev kāds stāsta, vairāk par "kaut ko esmu par to dzirdējis" pateikt nevari - liels brīnums, ka citiem ir iebildumi? Zināja ēģiptieši gan ģeometriju, gan astronomiju, gan mehāniku - nebija viņiem nekādu problēmu ar celtniecību. Arī darbaspēks bija - ne jau vergi, bet gan zemnieki, kas, piedaloties dažādos faraona noteiktos sabiedriskos darbos, tādā veidā maksāja nodokļus. Tā bija pieņemts Ēģiptē. "Ritentiņi no pāris tonnām izšķīstu" vispār ir smieklīgs apgalvojums. Akmens bluķus pārvietoja nevis uz riteņiem, bet gan uz šļūcēm un baļķiem. Ne jau ēģiptieši vien tādā veidā kravas pārvietoja, tas nav nekas īpašs vai dīvains. Tikai vienā ziņā Tev ir taisnība - to, kā nav, tiešām nevar pierādīt. Piemēram, apgalvojumu, ka ēģiptieši vairāk kā 1000 gadu laikā nu pilnīgi neko nespēja uzbūvēt savā zemē paši! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:17 |