![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
UUU, skatos, ka arī šeit pa kādam muldašovietim ir iefiltrējušies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Tātad šis "zinātniskais rakstnieciņš" ir maitasgabals ar kura fanātiskajiem sekotājiem man ir bijusi tā nelaime tikties. Viņi ir pilnīgi pārliecināti, ka mušas ir gaļas metamorfoze, bet aizmirsa aizsiet burkai vāciņu. Skaitļus augstākimētos arī viņi pievelk ar ausīm, man te priekšā uz sienas ir milzīga psaules karte, un pat ar neapruņotu aci ir redzams, ka brmundu salas - stonhedža un lieldienu salas, un sahāra NAV kvadrāts, šie cipari, tiek pievilkti ar ausīm, smagām un noļukušām. Salas, sahāra ir milzīgas teritorijas, nu gluži tāpat, ka faksts, ka Kolka ir eiropas vidus, protams, ja velk no VVZ kādiem punktiem, tad taisnes krustosies Kolkā. Vispār cilvēkiem, jauniem, zaļiem un gataviem ticēt visam, galvenais, lai skolotājkiem, pasniedzējiem utt nebūtu taisnība. Tādiem ir vieta ticībā, lūdzu - scientoloģija, kabala, bībeles mistifikācija, ezotērika... To fantastiski smieklīgi un nežēlīgi attaino U.Eko "Fuko svārstā" kur Grāfs Senžermēns izskaidro Belbo to, ka pat parastākais parīzes kiosks atbilstst kosmiskajiem skaitļiem, piramīdu platumiem - tas ir ezotērikas novirziens, numeroloģija, un visi skaitļi kuri "neder"vienkārši tiek piemirsti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Grāmatas var lasīt, tāpat kā denu braunu u.c. mistisko un noslēpumiem pārbagāto lit. tikai jāatceras robeža un kaut vai viens fakts pašam jāpārbauda. Skumji, ka veiklai valodai akli seko zinību un atklāsmju alkstošie. Bet muldašovs, no ko tur var teikt - uzvārds pasaka visu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Taisni vai trakums, ka Rolinga kādam numeroloģijas pasniedzējam nav iešķiebusi tik skanīgu vārdu - muldašovs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:03 |