![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Izlasīju. Blēņas. Labi un aizraujoši uzrakstītas blēņas, kam ar realitāti nav nekāda sakara. Izziņai tikpat vērtīgi ir lasīt pasakas.
Vārdu sakot - lasiet vien, bet piedomājiet ar galvu. Vēlams - savu. Jātic kaut kam? Nekad neesmu varējusi saprast, kāpēc tam, kam jātic, noteikti jābūt nereālam sviestam! Kāpēc nevar izvēlēties reālas lietas, kam ticēt? Ar reālām - ja nav saprotams, es nedomāju noteikti materiālas lietas. Notici magnētismam. Paskaties uz kompasu, vai uz naglu pie magnēta, un notici. Bez skaidrojuma par to, kas tas ir. Kamēr nav skaidrojuma - tikmēr tā būs ticība, bet reālai lietai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.06 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS(Roviela @ 11.04.2006 08:39) [snapback]607366[/snapback] Izlasīju. Blēņas. Labi un aizraujoši uzrakstītas blēņas, kam ar realitāti nav nekāda sakara. Izziņai tikpat vērtīgi ir lasīt pasakas. Vārdu sakot - lasiet vien, bet piedomājiet ar galvu. Vēlams - savu. Jātic kaut kam? Nekad neesmu varējusi saprast, kāpēc tam, kam jātic, noteikti jābūt nereālam sviestam! Kāpēc nevar izvēlēties reālas lietas, kam ticēt? Ar reālām - ja nav saprotams, es nedomāju noteikti materiālas lietas. Notici magnētismam. Paskaties uz kompasu, vai uz naglu pie magnēta, un notici. Bez skaidrojuma par to, kas tas ir. Kamēr nav skaidrojuma - tikmēr tā būs ticība, bet reālai lietai. Tātad, sākšu ar to, ka esmu izlasījis "No kā mēs esam cēlušies" un esmu gandrīz izlasījis grāmatu "Dievu pilsētas meklējumos" pirmo daļu. Ja jau blēņas, tad kā tas iespējams, ka: Kailass->Ziemeļpols 6666km Ēģiptes piramīdas->Ziemeļpols 6666km Kailass->Stonhendža 6666km Stonhendža->Sātana tornis 6666km Stonhendža->Bermudu trijsūris 6666km Bermudu trijsūris->Lieldienu sala 6666km Bermudu trijsūris->Gao(Sahāra) 6666km Lieldienu sala->Tazumala 6666km Meksikas piramīdas->Tazumala 6666km Pārāk daudz, lai tā būtu vienkārši sakritība... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Atlēts @ 03.08.2006 02:16) [snapback]1016160[/snapback] Tātad, sākšu ar to, ka esmu izlasījis "No kā mēs esam cēlušies" un esmu gandrīz izlasījis grāmatu "Dievu pilsētas meklējumos" pirmo daļu. Ja jau blēņas, tad kā tas iespējams, ka: Kailass->Ziemeļpols 6666km Ēģiptes piramīdas->Ziemeļpols 6666km Kailass->Stonhendža 6666km Stonhendža->Sātana tornis 6666km Stonhendža->Bermudu trijsūris 6666km Bermudu trijsūris->Lieldienu sala 6666km Bermudu trijsūris->Gao(Sahāra) 6666km Lieldienu sala->Tazumala 6666km Meksikas piramīdas->Tazumala 6666km Pārāk daudz, lai tā būtu vienkārši sakritība... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Un tad? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Un kā būtu ar kontinentu dreifu, kura dēļ visi šie cipari "aiziet pa pieskari"? minētās vietas nepārvietojas vai kā? Un parādi man kaut vienu vietu uz Zemeslodes, kas nav 6666km attālumā no kādas citas kaut kādā virzienā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Numerologi atradušies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Jā, jā, pēc Heopsa pirmaīdas ausgtuma var precīzi aprēķināt skaitli pī. Tas nekas, ka Heopsa piramīdas augstumu nekādi nevar dabā nomērīt - tai ir nobrukusi augša. Bermudu trijstūris ir ļoti plaša teritorija, nevis viens punkts kartē, turklāt tam nemaz nav stingri noteiktu robežu. Meksikas piramīdas? Pirmo reizi dzirdu, ka tās visas atrodas vienā vietā! Tās pašas vienu no otras šķir simtiem kilometru. Tas pats par Ēģiptes piramīdām. Tās visas neatrodas Gizā. Un tā tālāk. Es teiktu - vispirms paskaties kartē, lūdzu. Un pēc tam padomā ar savu galvu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:45 |