![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Ja jau ļoti, ļoti tādas lietas interesē, tad var tā vairāk pacensties un pastudēt parapsiholoģiju. Tas gan nav parāk veselīgi, jo pēc kāda laika tavi murgi bezmaz jaucas ar realitāti, ar tevi runā gleznas un tevi gandrīz visulaik pārņem tāda sajūta, ka kāds tevi novēro.
Pašam gan ir gadījies tikai, ka kāds soļo pa dārza namiņu (2-stāvīgs). Es guļu 2. stāvā un viss stāvs ir kā 1 istaba. Guļu, jau gandrīz iemidzis un dzirdu, ka kāds klusu cenšas uzlīst augšā pa tepēm. Paņemu kabatas bateriju un nazi (abi stāv pie gultas, jo dažreiz patīk paceļot pa tumsu) un eju lūkoties (Tautasmeitas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) ). Bet protams tur nekā nav. Visu nakti bija grūti aizmigt... Un vēl vienreiz sapnī man parādījās kāda tumša ēna un teica, ka viņai vajag manas rokas un man tās norāva... Es uzreiz pamodos. Bija jau rīts (ap 6.00). Pēkšņi jūtu, ka nejūtu savas rokas. Tā iebļāvos, ka pamodināju visu stāvu (Vismaz man tā liekas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ). Bet rokas bija tikai baigi nogulētas... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:20 |