![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
Visai sarežģīts rakstnieks. Brīžiem ir grūti lasīt, bet ir pietiekami interesanti, lai nepadotos. Man patīk nedaudz alternatīvās idejas un uztvere.
Brīžiem gan nedaudz nomācoša kļūst ideju daudzveidiiba un ir grūti koncentrēties uz pašu saturu kopumā (Un vēl, protams, jāatceras ļoti daudz dažādu personu). Bet man personīgi patīk stāstu neparedzamība. Pēdējā laikā vispār iznāk tā pavairāk saskarties ar Austrumu (konkrēti - Indijas) kultūrām, tādēļ arī vairāk pievēršos šim rakstniekam. Un, ak jā, viņa stāstiem ir nežēlīgas tendences. Brīžiem aprakstītais šķiet šokējošs, lai gan - Indijā tas tāds varētu arī nelikties. Tas jau gan ir pavisam cits temats. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
CITĀTS(tiigjeris @ 01.08.2006 20:34) [snapback]1015571[/snapback] Pēdējā laikā vispār iznāk tā pavairāk saskarties ar Austrumu (konkrēti - Indijas) kultūrām, tādēļ arī vairāk pievēršos šim rakstniekam. Un, ak jā, viņa stāstiem ir nežēlīgas tendences. Brīžiem aprakstītais šķiet šokējošs, lai gan - Indijā tas tāds varētu arī nelikties. Tas jau gan ir pavisam cits temats. Jā, arī pašlaik esmu Tagores stāstos - un domas ir gluži vai tādas pašas. Neizprotami, filozofiski, nedaudz samudžināti, nežēlīgi. Bet visnotaļ interesanti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lai veicas iepazīstot dižos Austrumus! Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 02.08.2006 10:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 18:56 |