![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Uzdūros vienam testam (linku nevaru ielikt, bet varat pameklēt RANDOM! muhahahahhahahaha!!!!!!! iekš http://www.quizilla.com ) un man ienāca prātā ka no tā varētu sanākt laba spēle, proti - uzrakstiet pēc iespējas smieklīgāku veidu kā kaitināt cilvēkus vietā kuru norādījis iepriekšējais spēlētājs
Kā kaitināt cilvēkus pie Laimas pulksteņa ? Šo rakstu rediģēja cepti āboli ar vaniļu: 21.07.2006 21:16 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
1)Mans miļākai tracināšanas veids ir viemkāršs bet ģenials.
1. uzdod kādu jautājumu un sagaidi atbildi 2. pēc tam uz atbildi pajautā kāpēc? Un tā visu laiku tiko kā ir atbilde tā jautājums . Es savas abas māsas bieži vien tādā veidā nokaitinu Pēc īsāka vai ilgāka laika tas aizstīsies 2) Vislaik kritizēt ko viņš pie datora dara un ik pēc brītiņa pajautāt vai viņš/a palaidīs pa\ie datora. kā nokaitināt savus vecākus? Šo rakstu rediģēja lilion: 02.08.2006 09:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 19:47 |