![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: ....kautkur...tepat vien.... ![]() |
ko jūs darītu, ja jums būtu shāda iespēja... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: ....kautkur...tepat vien.... ![]() |
nu jaa atbildes juusu atskjiras, visas labas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
CITĀTS(emily @ 01.04.2006 20:34) [snapback]599750[/snapback] Tā kā uz kino es tieku par brīvu uz jebrkuru filmu, jebkurā laikā, dienā un atzīmes man diži nevajag labot, es izvēlētos pabiedēt dažus cilvēkus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) vai arī iet tur, kur nedrīkst. Uz konceritem, kur ieeju no 18, paskatītos ko citi dara. Gribētu iekļūt kādā īpašā cerimonijā, kur man nav jābūt. Piemēram, kādos saldā krējuma svētkos vai kādā atklāšanā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) kādā veidā tad tiec par brīvu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Šo rakstu rediģēja Roze: 31.07.2006 21:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 11:33 |