![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nāvīga aptauja.
Tas mani interesē, jo vēlos uzzināt kopējo ainu - kuri tad varētu būt tie vis , vis beigtākie . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Saprotams, ka bezsmadzeņu radījumi var atzīmēt divus vienādus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Uz priekšu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.06 ![]() |
IIpashas domas man nav..
Vareetu buut ka kaads skoltaajs...Tas tieshaam vareetu buut Strups bet kas otrs..Nezinu... un beigaas jau tachu buutu jaamirst arii Voldemortam.. Bet es ceru, ka nemirs rons un Hermione. Tad man tas ne paaraak.. Lai gan nebriiniitos ja vinji mirtu. roulingai taada jociiga mode novaakt visus miiljos..Ehh Šo rakstu rediģēja ditinj: 25.07.2006 22:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 02:43 |