![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Es tā apkārt paskatījos un izskatījās, ka neviens šo tēmu nav pacilājis. Kādā pavedienā tika gan pieminēta astrālā projicēšanās..., bet tā kā tas nav gluži viens un tas pats... tad... gribētu zināt kā jums ir ar tiem sapņiem, kuros apzinaties, ka sapņojat un tad var darīt visādas interesantas lietas, kas tik vien ienāk prātā. Padalieties pieredzē...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
nu ja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) jus te esat savakushies. manam baiga envy uz jums pat uzmetas, be tko tur...
vispar sapnji vienemr ir bijushi baigi interesantie prieksh manis. vienu bridi pat lika ska man sapnju pasaule ir ka otra dzive, jo es savus sapnjus nevaru kontrolet. nu parsvara nevaru, ir jau gadijumi kad sanak, ka piemeram tas raxturigasi "ei, beidziet es tachu zinu ka sapnjoju..." bet ta sbija tikai tad kad tas sapnis atkartojas... bet ta parsvara mani sapnji tiesham ir ak otra dzive- nevienam neko nepavelesi, vari tikai domat un censties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) jocigi ka man sapnjos ir vietas un pat cilveki kuras es neemsu bijusi un neesmu redzejusi- un pat nezinu via tadas pastav- bet tas vietas atkartojas. vel citi ir mani apskaudushi apr to ka mani sapnji turpinas. es varu uztaisit partraukumus un pec tam turpinat spanjot... par to lidoshanu- man realitate gribas lidot, tapec ari biezhi sapnjos ta paradas. bet man ir baiga problema ar vinju- ta lidoshana lai ka es centos vienme ri shausmigi lena. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) lightness_flame- tas par to lekshanu... hmm, kkas riktigi dzirdets. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) pati gan es nevaru izkontrolet savu pamoshanos... labi man anv jusu pardabisko speju, so kads man var paskaidrot kko vairak par shito lucid dream padarishanu? *zimigi skatas uz josephine... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) * |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 12:59 |