![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
peedeejaa laikaa es esmu saakusi no riitiem skatiities sapnju skaidrojuma graamataa..es laikam tiem ticu,bet juus? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.05 ![]() |
es piekriitu lielaakoties birokraatam... Man ir taa, ka man ir sapnos izveidojusies sava pasaule. Skan interesanti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Taa salikta no vietaam, kuraas esmu diezgan daudz dziivee pavadiijis laiku... Bet taa neizskataas tiesi taa kaa dziivee - tur ir arii loti daudz kas piedomaats klaat. Nu kaa jau sapnos... Bet interesanti ir tas, ka katru reizi, kad sapnii esmu tur, es saprotu ka es sapnoju un speeju dziivot tur itkaa taada vieta reaali pastaaveetu - nu apmeeram kaa virtuaalaa realitaate.. (kkas liidziigs matriksaa, tikai neesmu pievienots pie sisteemas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Katru reizi ir kaads notikums, kaut kaads uzdevums, beegsana, kkaadas briesmas utml.. Citreiz vnk satiekos ar cilveekiem un kko runaaju... Ir bijis ka sapnos kaadaas biistamaas vietaas, kad vairs negribu, es kkaadaa veidaa paarsleedzos uz citu sapni un to apzinos.. Sauciet to par zemapzinas kontroli vai vienalga ko, bet tas ir interesanti... Bet ne vienmeer tas izdodas..
Veel ir bijis taa, ka es varu apmeeram uzprojekteet savu naakamo sapna vietu - apm celot pa tiem.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas gan reti notiek... Un veel kas - tiem, kas saka ka nesapno un neraadaas sapni, tie iespeejams pareizi negul (t.i. neiet laikaa guleet utt..) es jau ar neesmu nekaada dievgosnina, bet kaut arii es ieeju peec 3,4guleet, man sapni raadaas saakot no 11tiem no riita.. TAd ja ilgi gulu.. Liidz tam tumsa bilde... Aciimredzot tad saakaas tas aktiivais miegs.. Tad var veel diskuteet par to, kaa var sapnos redzeet naakotni (nu pagaatni jau redz nepaartraukti, bet tagadnee tu guli un to skaties)... Es domaaju, ka laiks driizaak ir sadaliits pa vektoriem, kur uz katra vektora staav viens cilveeks.. Tas sanaak taa, ka katrs laiku redz no sava skata punkta. Piemeeram, ja pastaaveetu laika masiina, tu aizcelo pagaatnee un izmaini kaadu siikumu - naakotnee deel taa siikuma izmainaas kaads cilveeks, grupa utt.. Bet tas cilveeks, grupa utt to nezin un uztver to par passaprotamu, vini visu laiku ir dziivojusi kaa paredzeets - atskiriibu nemana.. Tad atskiriibu mana tikai celotaajs laikaa.. Taa ir viena no laika teorijaam.. Tad veel, visi laiki (pagaatne, tagadne un naakotne) atrodas uz viena vektora... Tu ej pa so vektoru nepaartraukti, tu celo laikaa katru dienu.. Pa sekundei, minuutei - visu piedziivojot... Kad skaties televizoru - pazuud laiks, paiet 2h un tu neko neesi izdariijis... Tacu tu nevari paarvietoties laikaa atpakal (veel nevari, bet vispaar - kas zina, ja nu tas jau sen ir iespeejams?) Cilveeka kjermenis nespeej paarvietoties, tacu domas var, jo taas nav materializeetas, taam nav svara... Cilveeks neizmanto apm 80% no saviem smadzenu resursiem, taa kaa varbuut ir iespeejams uztreneet domu celosanu laikaa uz prieksu un atpakal... Es ticu ka kaads to arii var - varbuut vins seez sobriid kaadaa psihenee, vai tas ir kaads muuks, kurs ar gariigaam lietaam vien nodarbojas.. kas zina.. Bet atgriezamies pie jautaajuma, kaa tad sapnos var redzeet naakotni?? nu tad vareetu nonaakt pie neliela kopsavilkuma no mana teiktaa... Sapnos kjermenis atslaabinaas, atpuusaas taa pat kaa smadzenes.. Iespeejams, sad un tad kaada no smadzenu dalaam, kura netiek izmantota ikdienaa, darbojas naktii, kad guli.. Tad varbuut tu arii vari redzeet naakotni un panaakt visaadas interesantas lietas... Domaaju, ka visu var uztreneet - vajadziigs tikai laiks, pacietiiba un ticeesana sev... Uzskatiet mani par ko gribat, bet domaaju, ka paregosanu var uztreneet jebkurs! Kam ir talants (jau kkaadas extrasenciskas speejas) tie var aatraak apguut, kam nav, tiem buutu jaastraadaa ilgi.. Liidziigi kaa piem speeleet gitaaru... Bet daudzi vnk netic, nav laika un varbuut, kam arii ir kaadas speejas - taas negrib pielietot, taas atgruuz utt... Protams, variet uzskatiit arii dziivi kaa filmaa The Matrix - tas viss, ko mees te , nabadzini, meeginam izskaidrot, diskuteet - iisteniibaa ir gluki sisteema vai vienkaarsi programmas ar mums speeleejaas... Nu ko, cilveeki dazaadi - teorijas dazaadas - neviens nekad netureesies pie viena pieneemuma, teorijas... Paldies, ka bija pacietiiba kko tik garu izlasiit!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Gribeejaas padaliities ar savu viedokli! Paldies! P.s. Atvainojiet ka varbuut diezgan murgaini.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 15:02 |